16 de gener de 2021 16/1/21

La Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell arriba a Vila-real el 5 de febrer com a meta de la primera etapa

La Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell arriba a Vila-real el 5 de febrer com a meta de la primera etapa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell arriba a Vila-real el 5 de febrer com a meta de la primera etapa - (foto 2)

  La Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell tornarà a recalar a Vila-real el pròxim mes de febrer, com a meta de la primera etapa de la prova ciclista de referència a la Comunitat. El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, el director de la Volta, Ángel Casero, i el director del Banc Sabadell, Diego Escoín, han presentat hui els detalls d'aquest primer final d'etapa.

  “Des de l'Ajuntament de Vila-real estem molt il·lusionats que una carrera tan prestigiosa done nom a la nostra ciutat”, ha assegurat l'edil. “Durant l'any tenim grans esdeveniments de ciclisme a Vila-real, per això és un orgull acollir, un any més, la Volta a la Comunitat Valenciana en el nostre municipi”, ha incidit Serralvo.

  La primera etapa de la Volta, prevista per al dia 5 de febrer, eixirà des de Castelló a les 11.40 hores, i arribarà a Vila-real a les 16.15 hores, concretament a l'avinguda de França, després d'haver recorregut gran part del municipi. “Estem molt contents de fer una arribada a una ciutat que te tanta afició al ciclisme, i esperem que la joventut puga veure's reflectida, a través d'aquesta carrera internacional, en el camp professional”, ha explicat Casero.

  La 71a edició de la Volta, que compta amb 12 equips World Tour, set equips continental professionals i dos continentals, té prevista una arribada a l’esprint a Vila-real, amb més de 140 corredors a aproximadament 60 km/h. “Una arribada majestuosa en la qual ensenyarem Vila-real de punta a punta, ja que per a nosaltres és molt important ensenyar la nostra terra i paisatges des d’un punt de vista turístic”, agrega Casero.

  Per part seua, Escoín assegura que “gràcies a aquestes col·laboracions podem continuar creant un esdeveniment únic, com aquesta carrera ciclista, que a més promou a Vila-real i a la Comunitat Valenciana”. L'any passat la carrera va arribar a més de 190 milions de llars en 130 països diferents, 15 d'ells a través de la televisió en directe. “Enguany la Volta ja compta amb 290 periodistes acreditats de 78 mitjans de comunicació, per la qual cosa l'impacte mediàtic serà encara més alt”, ha incidit l'organitzador de l'esdeveniment, que s’emetrà en directe pel canal Eurosport. L'impacte econòmic de la prova, per la seua banda, s'estima en 14 milions d'euros.

  “Intentarem que tots els col·legis isquen a veure la carrera, i convidem a tots i totes les ciutadanes de Vila-real a formar part d'aquest esdeveniment, en el qual també esperem veure participar al nostre ciclista estrela, Sebastián Mora”, conclou Serralvo. Casero confirma que estan a l'espera que Movistar trasllade l'alineació per a saber si el campió del Món vila-realenc estarà present en la prova.

  Pujar