29 de novembre de 2020 29/11/20

El Villarreal CF consolida la seua plantilla i renova a Pedraza fins a 2025

El Villarreal CF consolida la seua plantilla i renova a Pedraza fins a 2025 - (foto 1)
  • Malgrat els dubtes, el futbolista ha convençut a Emery ocupant les posicions d'extrem i de lateral esquerre

MÉS FOTOS
Els jugadors feliciten amb un corredor a Pedraza i a Moi Gómez per les seues renovacions
Els jugadors feliciten amb un corredor a Pedraza i a Moi Gómez per les seues renovacions
El Villarreal CF consolida la seua plantilla i renova a Pedraza fins a 2025 - (foto 4)

Aquesta setmana va de renovacions al Villarreal CF, que manté una línia evident de consolidar un projecte amb els futbolistes en els quals cree.

Després d'anunciar la de Moi Gómez, li ha arribat el torn a Alfonso Pedraza. Encara que s'ha rumorejat durant tot l'estiu amb una possible venda, el futbolista ha aconseguit convéncer a Emery per a quedar-se en la plantilla grogueta.

El club ha renovat el seu contracte quatre temporades més i aposta per la seua versatilitat en poder alternar tant la posició de lateral com la d'extrem esquerre, alguna cosa que li permet a l'entrenador poder-lo alternar segons el sistema de joc amb Jaume Costa o l'acabat d'incorporar Estupiñán.

Després de la seua cessió en el Betis la temporada passada, els verd-i-blancs van mostrar cert interés a fer-se amb els drets de Pedraza, encara que no es van decidir de manera ferma.

Més enllà que en un passat no molt llunyà el futbolista haja viscut algun encreuament de declaracions o topada amb l'afició grogueta, ha assegurat que en cap moment va voler ofendre i que es tornarà a guanyar l'afecte de tots ells amb el seu joc en la gespa.

L'aposta del Submarí groc és clara i aposta per consolidar el projecte mitjançant les renovacions als noms propis en els quals creu i considera que seran els futbolistes que mantinguen la identitat del club.

 

Ontiveros, cedit a la SD Huesca

En l'apartat d'eixides, el que fa les maletes rumb a la SD Huesca és Javier Ontiveros, que accepta aquesta cessió amb la intenció de disputar molts minuts en Primera Divisió i poder tornar al Villarreal CF sent un jugador més complet i convéncer a Emery. La temporada passada no va tindre massa continuïtat, encara que es feia notar per la seua rapidesa en els trams finals dels partits que disputava.

La cessió és sense opció de compra i per una temporada. La SD Huesca pagarà el sou d’Ontiveros i al voltant de 650.000 euros més una sèrie de variables que pot ascendir fins al milió d'euros.

Pujar