4 de desembre de 2020 4/12/20

Cs de Vila-real urgeix al bipartit constituir ja el Pacte Local per l'Urbanisme

Cs de Vila-real urgeix al bipartit constituir ja el Pacte Local per l'Urbanisme - (foto 1)
  • El portaveu, Domingo Vicent, lamenta que "la inacció porte a seguir endeutant als veïns"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha insistit que "es constituïsca ja el Pacte Local per l'Urbanisme tal com li vam reiterar a l'alcalde en l'últim ple en el qual va tirar avant amb l'abstenció de Cs un altre préstec de 3 milions d'euros per a afrontar sentències del Jurat d'Expropiació". "Aquesta proposta que portàvem en el programa electoral deu ser una realitat com més prompte millor per a frenar la sagnia urbanística i que la localitat torne a créixer", ha destacat l'edil.

Així, el regidor ha explicat que "amb aquest pacte es pretén en primer lloc abordar un registre d'aprofitaments, fins al moment inexistent, i sobretot establir una estratègia a llarg termini perquè es tracta d'una problemàtica que estarà present governe qui governe i, per tant, és important arribar a un consens". "La solució no pot ser donar contínuament una puntada cap avant perquè", segons el portaveu, "el rellotge corre en la nostra contra però sobretot en contra de les butxaques dels veïns que veuen com la seua ciutat cada dia compta amb més deute i menys inversions", ha assenyalat el portaveu. "És a dir, no podem permetre que siga la justícia qui marque les regles del joc de Vila-real, sinó que hem de ser els polítics amb voluntat i gestió els qui dibuixem el seu futur ", ha postil·lat Vicent.

Per a l'edil "la inacció unida a l'obstinació a buscar culpables ens han portat a una situació insostenible". "I és que només si ens posem d'acord a deixar de mirar al passat, una nova Vila-real és possible", ha sentenciat el portaveu.

Pujar