11 d’agost de 2020 11/8/20

Vila-real se suma al projecte Aula ciclista, amb els alumnes del col•legi José Soriano

Vila-real se suma al projecte Aula ciclista, amb els alumnes del col•legi José Soriano - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Vila-real se suma al projecte Aula ciclista, amb els alumnes del col•legi José Soriano - (foto 2)

  La regidora d’Educació, Aida Beteta, ha acompanyat els alumnes i les alumnes del col·legi públic José Soriano en el seu recorregut amb bicicleta per l’Ermita de Vila-real, emmarcat dins del projecte educatiu Aula ciclista.

  Aula ciclista és un projecte d’innovació educativa dirigit a l’alumnat de 5é i 6é de Primària, i 1r i 2n d’ESO dels centres educatius de la Comunitat Valenciana. El programa compta amb dues sessions: una teòrica, amb formació sobre seguretat viària i el ciclisme com a esport, i una pràctica, amb un recorregut amb bicicleta pel circuit urbà. Hui, després d’haver tingut la sessió teòrica prèvia, han pogut gaudir de l’activitat esportiva els alumnes i les alumnes de 6é de Primària del col·legi José Soriano, un dels centres educatius de Vila-real adherits a aquestes jornades d’innovació educativa.

  El projecte, desenvolupat a través d’un conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, té com a objectiu fomentar i educar amb un ús responsable i segur de la bicicleta com a medi de mobilitat sostenible i saludable.

  Pujar