19 de setembre de 2020 19/9/20

Vila-real reforça l’impuls al comerç local amb una exclusiva targeta de fidelització i descomptes

Vila-real reforça l’impuls al comerç local amb una exclusiva targeta de fidelització i descomptes - (foto 1)

  L'Ajuntament de Vila-real segueix implementant noves mesures per a reforçar i promocionar el comerç local i ho fa, una vegada més, de la mà de la Unió de Comerç de Vila-real (UCOVI), al costat de qui acaba de llançar una nova proposta que beneficiarà a clients i establiments de la ciutat.

  El regidor d'Economia, Xavier Ochando, i la secretària d’UCOVI, Tere Esteve, han presentat la targeta de fidelització i-más, que sota el lema Vila-real, yo… encantad@, compta amb el patrocini de la Confederació de Comerciants i Autònoms de la Comunitat Valenciana (COVACO) i amb el suport de l'Institut de la Xicoteta i Mitja Indústria de la Generalitat Valenciana (IMPIVA) i de la Unió Europea.

  “La situació econòmica, el canvi d'hàbits de consum i la competència amb les grans superfícies són reptes als quals han de fer front els xicotets establiments de la ciutat i, davant aquest panorama, les associacions com UCOVI juguen un paper determinant, ajudant als comerços a impulsar iniciatives col·lectives que permeten reactivar el consum i reforçar al sector mitjançant la implantació de plans de fidelització”, assegura Ochando. Per açò, destaca l'augment del conveni signat amb UCOVI des de la Regidoria d'Economia, pel qual s'ha passat d'aportar 18.700 a 20.000 euros per a l'engegada d'accions estratègiques, com la targeta i-más.

  “És una eina pensada per a beneficiar tant al client com als comerços”, explica Tere Esteve, qui afirma que ja hi ha una trentena de locals adherits i s'espera que seguisquen augmentant al llarg del temps. “Els compradors identificaran quins són les tendes que ofereixen aquests avantatges gràcies a un vinil que s'instal·larà en la façana del negoci”, indica Esteve, “i només amb aportar les seues dades personals, podran disposar immediatament d'aquesta targeta gratuïta que els oferirà múltiples descomptes”.

  A més de descomptes, aquesta eina permet als clients acumular punts per a aconseguir nous avantatges. No obstant açò, també els comerços es beneficien, ja que “els descomptes no es perden, sinó que es converteixen en noves compres en el mateix establiment”. A més, gràcies a la targeta, les empreses obtenen dades molt importants sobre la seua clientela, com els seus gustos i hàbits de compra, de manera que els facilita la tasca d'adaptar la seua estratègia de venda i, fins i tot, els permet realitzar campanyes específiques i fins i tot individualitzades per a cada client de manera exclusiva.

  Els negocis adherits disposen d'un programari específic de fàcil maneig que ofereix múltiples possibilitats per a obtenir el major rendiment de la targeta, que compta també amb una web http://www.tarjetaimas.com/ i una aplicació mòbil perquè els usuaris entren a consultar el seu saldo de punts i descomptes. Les tendes que ja s'han unit a la iniciativa van des de moda i complements fins a floristeries, passant per informàtica, roba interior i llar. A més, per primera vegada s'oferirà la possibilitat d'adquirir targetes regal amb l'import que es desitge per a comprar a qualsevol comerç adherit, “evitant que es vagen fóra de la ciutat a fer les seues compres”, assenyala Esteve.

  “La targeta i-más és el futur, és fer un pas avant en el foment del nostre comerç, ajudant a UCOVI a potenciar la seua marca i la cultura associativa i aconseguint una sinergia entre l'Ajuntament i l'entitat amb compradors i venedors a través d'un instrument vertebrador i dinamitzador econòmic”, assenyala Ochando.

  Pujar