elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real reconeix als docents jubilats i als alumnes amb millors expedients acadèmics amb motiu del Dia de la Ciutat Educadora

Vila-real reconeix als docents jubilats i als alumnes amb millors expedients acadèmics amb motiu del Dia de la Ciutat Educadora
  MÉS FOTOS
  Vila-real reconeix als docents jubilats i als alumnes amb millors expedients acadèmics amb motiu del Dia de la Ciutat Educadora - (foto 2)
  Vila-real reconeix als docents jubilats i als alumnes amb millors expedients acadèmics amb motiu del Dia de la Ciutat Educadora - (foto 3)
  Vila-real reconeix als docents jubilats i als alumnes amb millors expedients acadèmics amb motiu del Dia de la Ciutat Educadora - (foto 4)
  Vila-real reconeix als docents jubilats i als alumnes amb millors expedients acadèmics amb motiu del Dia de la Ciutat Educadora - (foto 5)
  Vila-real reconeix als docents jubilats i als alumnes amb millors expedients acadèmics amb motiu del Dia de la Ciutat Educadora - (foto 6)

  L'acte, que s'emmarca en les activitats amb motiu del Dia Mundial de la Ciutat Educadora, ha comptat amb la presència de l'alcalde, José Benlloch, la regidora d'Educació, Aida Beteta, i altres membres de la corporació municipal. Aquest acte de reconeixement a alumnes i docents es recupera després que en 2020 no es poguera celebrar per la pandèmia.

  Així, s'ha lliurat un reconeixement a 56 professors i mestres jubilats per a posar en valor la important tasca que han desenvolupat al llarg de la seua trajectòria professional per a formar persones preparades per al futur, tal com ha destacat l'alcalde. Els alumnes que han rebut el premi extraordinari han sigut 74. L'alcalde els ha felicitat per ser un exemple d'excel·lència i esforç.

  Durant l'acte s'ha projectat un vídeo editat per la Regidoria d'Educació per a donar a conèixer la tasca d'associacions locals que col·laboren amb l'Ajuntament de Vila-real en el projecte de Ciutat Educadora. El lema d'aquest any per a la celebració del dia internacional és 'La Ciutat Educadora no deixa a ningú enrere'. En el vídeo han participat entitats com Acudim, Fundación Manantial, el centre ocupacional, Creu Roja, el CEAM L'Olivera, Apesovil i l'Espai Jove. L'acte ha comptat amb una intèrpret de la llengua de signes per tal que les persones sordes pogueren seguir el desenvolupament del mateix.

  Pujar