elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real ofereix més d'un centenar de places en l’Aplec i Campus Natura com a alternativa de temps lliure per als escolars per Nadal

    L'Ajuntament de Vila-real ha llançat un any més la convocatòria per a l’Aplec de Temps Lliure i el Campus Natura durant les vacances escolars de Nadal amb l'objectiu de facilitar la conciliació familiar i oferir una alternativa d'oci per als xiquets i xiquetes de la ciutat. En total s'ofereixen 115 places, de les quals un centenar corresponen a l’Aplec, que es desenvoluparà en el col·legi Botànic Calduch, dirigit a escolars de 3 a 16 anys de Vila-real. Les 15 restants corresponen al Campus Natura i estan destinades a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional, que desenvoluparan les activitats en la seu de XiCaes, gràcies a la col·laboració de la Fundació Caixa Rural.

    El departament de Serveis Socials, que impulsa aquesta iniciativa, ha informat que durant el termini de preinscripció s'han presentat un total de 66 sol·licituds, que es podran formalitzar durant els dies 16 i 17 de desembre, de manera presencial, en l'edifici de Serveis Socials. El 18 de desembre es procedirà a la publicació del llistat definitiu de vacants en la seu electrònica de l'Ajuntament de Vila-real i el dia 19 es durà a terme la inscripció per a aquestes places vacants, també en l'edifici de Serveis Socials.

    Les activitats, de caràcter lúdic i educatiu, es realitzaran els dies 23, 24, 27, 30 i 31 de desembre i 2 i 3 de gener en horari de 9.00 a 13.30 hores.

    Pujar