20 d’octubre de 2020 20/10/20

Vila-real celebra la quarta edició del Dia de l'Estoc oferint productes de qualitat i proximitat a preus competitius

    La Unió de Comerç de Vila-real, Ucovi, en col·laboració amb la Regidoria d'Economia, prepara una nova edició del Dia de l'Estoc, una fira multisectorial de productes que se celebrarà aquest diumenge 20 de setembre en la plaça Major de Vila-real.

    L'esdeveniment comptarà amb la participació de 20 expositors de comerços locals de diversos sectors, els qui oferiran el seu estoc de fi de temporada i d’altres temporades a preus molt competitius. “Aquesta fira és un esdeveniment comercial beneficiós tant per als comerciants com per als consumidors, per als comerciants perquè tenen l'oportunitat de donar una eixida a l'estoc acumulat, després de la difícil situació que han travessat, i per als consumidors perquè és una ocasió única per a adquirir productes de qualitat en condicions avantatjoses”, explica Teresa Esteve, secretària d’Ucovi.

    La fira tindrà lloc durant tot el dia, en horari ininterromput, de 10.00 hores del matí a 19.30 hores de la vesprada, en una edició especial en la qual els consumidors i consumidores podran optar a la compra de gran varietat de productes com a roba, sabates, complements, flors i plantes, decoració i joguets, en un ambient relaxat i segur. “Dins del Pacte local pel renaixement de Vila-real, ens vam comprometre a realitzar diferents fires comercials i aquesta és una de les primeres. A més de donar suport als nostres comerciants i oferir al consumidor productes de qualitat i proximitat, també és una aposta per mantindre la vida social i d'oci de la nostra ciutat, sempre complint amb les mesures de prevenció per la COVID-19”, ha afirmat Xus Madrigal, regidor d'Economia.

    Els comerços que participen en la jornada del diumenge són la Floristería Ikebana, Zaruba, Juanjo Jove, Calzados Prieto, Canem, El Quiosc, Mauro Colección Hombre, Boutique D-2, Kaki, Los Tacones de Besa, Modas del Sur, Texas Hombre, Texas Mujer, Menuts, Modas Chelo, Escada, M-10, Needles and Pins y Complementos Fortuño. Durant l'esdeveniment es compliran totes les mesures de seguretat i protocols sanitaris de prevenció, com les mesures higièniques, control de l'aforament i distàncies de seguretat.

    Pujar