23 de setembre de 2020 23/9/20

Vila-real celebra la III Jornada per a viure i conviure

Vila-real celebra la III Jornada per a viure i conviure - (foto 1)
  • L’activitat, inclosa en la programació de les festes, se celebrarà durant tot el diumenge a l’Espai Jove i està oberta a xiquets i joves amb o sense discapacitat

MÉS FOTOS
Vila-real celebra la III Jornada per a viure i conviure - (foto 2)

El L’Espai Jove acollirà aquest diumenge 4 de setembre la III Jornada per a viure i conviure, especialment pensada per a ajudar a la interrelació de persones amb o sense diversitat funcional de totes les edats.

L'activitat, organitzada per la jove vila-realenca Judit Sánchez, que té un 67% de discapacitat psíquica i física, compta amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut. L'edil responsable de l'àrea, Xavier Ochando, ha animat a tots els veïns a que acudisquen a aquesta cita en la qual “conviurem i compartirem durant tot el dia diferents jocs i activitats”, entre les quals destaquen un espectacle de màgia, un taller de dansa Bollywood, animació diversa, així com un menjar de pa i porta, activitats vàries, teatre, una rifa amb regals, sorpreses i molt més.

La jornada tindrà lloc a l’Espai Jove des de les 11.00 fins a les 19.00 hores. “Des de la Regidoria de Joventut pensem que és molt important que tots els xiquets, joves i no tan joves puguen interactuar i participar junts en totes les activitats que s'organitzen”, explica Ochando, qui destaca que “aquesta jornada, a més de ser gratuïta, és integradora, perquè cerca que persones de diferents perfils, tinguen o no algun tipus de discapacitat, puguen sumar-se i passar un dia agradable dins de les festes”.

Pujar