29 d’octubre de 2020 29/10/20
Del 5 al 7 d'abril en la plaça del Llaurador

Vila-real celebra la Fira Motor-2 amb més de 200 vehicles d'ocasió

Vila-real celebra la Fira Motor-2 amb més de 200 vehicles d'ocasió - (foto 1)
  • Torna a Vila-real la fira més esperada per a tot aquell que estiga buscant un cotxe

MÉS FOTOS
Vila-real celebra la Fira Motor-2 amb més de 200 vehicles d'ocasió - (foto 2)
Vila-real celebra la Fira Motor-2 amb més de 200 vehicles d'ocasió - (foto 3)
Vila-real celebra la Fira Motor-2 amb més de 200 vehicles d'ocasió - (foto 4)

Torna a Vila-real la fira més esperada per a tot aquell que estiga buscant un cotxe. I és que les xifres ho evidencien: La Fira del Vehicle d'Ocasió de Vila-real Motor-2 és l'ocasió perfecta per a trobar un vehicle de quilòmetre zero, en perfecte estat i amb una oferta única. Així ho han comprovat els clients que han visitat aquesta mostra en alguna de les díhuit edicions que s'han celebrat en la localitat castellonenca.

La Fira Motor-2 tindrà lloc del 5 al 7 d'abril en la plaça del Llaurador i en aquesta edició tot apunta al fet que es batran rècords: participen 15 expositors i hauran 230 vehicles. Son les xifres més altes fins al moment i evidencien la importància d'aquesta cita, posada en marxa des de la Regidoria d'Economia de Vila-real.

Els visitants de la fira podran veure, comparar, informar-se i decidir la millor opció de compra de vehicles seminous, de quilòmetre zero, amb avantatges, en perfecte estat, revisats i, sobretot, amb la garantia dels establiments participants. A més, també ha espai en aquesta cita per als vehicles ecològics, així com models híbrids, elèctrics, etc.

En aquest sentit, el responsable de l'àrea, Xavier Ochando, ha explicat a elperiodic.com el més destacat d'aquesta fira, convertida ja en tot un referent a la província: “L'automobilístic és un sector molt important a Vila-real i hem pogut comprovar com el sector ha sabut reinventar-se després de la crisi”.

De fet, enguany s'ha estat a punt de canviar d'ubicació donada la incorporació de nous participants. “Vénen tres concessionaris nous, hi ha més cotxes i, per tant, es necessita més espai. El balanç no pot ser més que positiu”, assegura Ochando. L'edil recorda que fa tan sols cinc anys, Motor-2 comptava amb huit expositors i 120 vehicles. “Ara són el doble, demostrant així que l'esdeveniment compta amb una dilatada trajectòria en l'àmbit provincial i convertint-se en un gran aparador del sector”.

Un altre dels objectius que busca aquesta fira és dinamitzar un sector tan important a Vila-real: “L'objectiu de la Regidoria d'Economia és doble: lluitar contra l'atur i generar oportunitats a través de la promoció de l'economia local, i aquest segon objectiu és just el que aconseguim amb aquesta fira”.

Expositors

Els expositors són Alowagen, Aubasa, Automóviles Grao C.B., Europa Ocasión 2011 S.L., Vedat Castellón S.A., Garage Castellón S.L., Invenio Automotive S.L., Leonauto S.A., Marzá Import S.A., Peset Vidal S.L., Renault Retail Group Levante S.A., Salón Auto Vila-real S.L., Mogdealer S.L., Drive&Dream SZM SLU i Tecno Vila-real S.A. La inauguració serà el divendres, 5 d'abril, a les 12.30 hores.

Pujar