29 d’octubre de 2020 29/10/20

Vila-real celebra el 400 aniversari de la beatificació de sant Pasqual amb noves visites guiades a la basílica i Reial Capella

  • La primera sessió guiada tindrà lloc aquest dissabte 3 de març i els interessats poden inscriure's de manera gratuïta enviant un correu electrònic a l'Oficina de Turisme

La Regidoria de Turisme i la Fundació Pro Monestir i Basílica de sant Pasqual preparen una nova sèrie de visites guiades a la basílica i Reial Capella, en el marc de les celebracions per a commemorar el 400 aniversari de la beatificació del patró de la ciutat. Les sessions, que seran gratuïtes, es realitzaran tots els primers dissabtes de cada mes a les 10.30 hores i podran participar un màxim de 25 persones en cadascuna, sent necessari avisar prèviament a l'Oficina de Turisme en persona o enviant un correu electrònic a l'adreça vilareal@touristinfo.net.

L'acte consisteix en un recorregut guiat per l'interior del temple, que permetrà als participants conèixer millor la història de l'edifici i també del patró de Vila-real. "La basílica compta amb un gran valor patrimonial i artístic i volem mostrar-ho tant a veïns com a visitants", assenyala el regidor de Turisme, Diego Vila, qui destaca, a més, que els assistents coneixeran a fons la història i la figura de sant Pasqual.

Les visites comencen aquest dissabte, 3 de març, i de moment està previst que es realitzen els dies 7 d'abril, 5 de maig i 2 de juny. L'edil de l'àrea anima tant a vila-realencs com a veïns d'altres municipis a inscriure's i participar en aquestes trobades. "Estem segurs que el nostre temple i tota la història que es tanca en el seu interior no van a deixar indiferent a ningú, fins i tot als qui ja ho coneixen", assegura.

Pujar