elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real busca a la seua Reina i Dama de la Ciutat 2023: Consulta com inscriure't

Vila-real busca a la seua Reina i Dama de la Ciutat 2023: Consulta com inscriure't
  • El termini per a presentar les sol·licituds serà de l'1 al 31 d'octubre

La Junta de Festes obri el termini perquè les joves que vulguen optar a ser reina o dama de la ciutat l'any 2023 puguen presentar la seua candidatura. Des del pròxim 1 d'octubre i fins al 31 d'aquest mateix mes, podran presentar-se les sol·licituds en un procés que no ha pogut realitzar-se des de l'any 2019, amb motiu de la pandèmia per la covid-19.

Els fulls d'inscripció es poden descarregar de la pàgina web de l'Ajuntament de Vila-real i entregar-los en l'oficina de la Junta de Festes, situada a la Casa de la Festa, en la plaça de Mossén Ballester, 2. En aquesta ocasió, a més, el procediment incorpora una important novetat: la possibilitat d'enviar la sol·licitud a través d'un formulari en línia. L'enllaç a la candidatura en línia també podrà trobar-se en la pàgina web municipal, en el departament de la Junta de Festes.

En la candidatura, les joves han d'indicar a quin lloc aspiren -reina o dama- i, a més de les dades personals, se'ls pregunta pel seu historial en festes, preferències en els actes patronals o participació en alguna entitat sociocultural de la ciutat, entre altres qüestions. Per a ampliar la informació podeu contactar amb la Junta de Festes en el telèfon 648 96 11 83.

Pujar