27 de setembre de 2020 27/9/20

Vila-real i Benidorm guanyen les primeres partides de la XXVI Lliga d'Escala i Corda

Vila-real i Benidorm guanyen les primeres partides de la XXVI Lliga d'Escala i Corda - (foto 1)

    Després de la gran obertura de la XXVI Lliga Professional d’Escala i Corda, amb un ple espectacular el divendres passat al trinquet Salvador Sagols de Vila-real, on l’equip local compost per Soro III i Javi de Massalfassar es va imposar sobre el trio de Murla amb Genovés II, Dani i Carlos amb un marcador final de 60-35, la lliga ha continuat en la segona jornada que enfrontava ahir diumenge als equips de Benidorm contra Pedreguer.

    El derbi de la Marina també es va resoldre a favor de l’equip local on Pere Roc II, Félix i Monrabal assoliren una victòria menys ajustada que la partida de Vila-real, 60-25, enfront l’equip de Pedreguer amb Marc, Pere i Héctor. Les graderies van anar ambientant-se i sense estar ple estava decent, gent jove a la graderia del dau, moltes xiques i joventut.

    Dimecres a Guadassuar s’iniciarà la Lliga a València, on els equips de València i Vinalesa es voran les cares. Per l’equip del Cap i Casal està el trio de Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho contra l’equip de Vinalesa amb Puchol II i Jesús.

    Aquesta fase regular estarà composta de quinze partides. En cada partida, la formació victoriosa s’anotarà 3 punts al seu caseller, llevat que l’equip derrotat arribe al tant 50. En tal cas, l’equip guanyador únicament sumarà 2 punts mentre que el perdedor aconseguirà 1 punt. Una vegada finalitzada aquesta ronda, els quatre primers equips de la classificació accediran a la fase final que estarà composta de dos eliminatòries de semifinals al millor de tres partides i la gran final que també serà al millor de tres duels.

    Pujar