elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real acull una xarrada sobre la jornada contínua i partida

Vila-real acull una xarrada sobre la jornada contínua i partida
  MÉS FOTOS
  Vila-real acull una xarrada sobre la jornada contínua i partida - (foto 2)

  La sala d'actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real acollirà el proper dissabte 18 una jornada que sota el títol Quina escola volem? Parlem de temps escolars, analitzarà juntament amb pares i mares d'alumnes i diferents experts del sector educatiu els pros i contres de la jornada contínua i la jornada partida al col·legi.

  La sessió, organitzada per FAMPA Castelló Penyagolosa juntament amb la Confederació Gonzalo Anaya i la Conselleria d'Educació, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i de la coordinadora d'AMPA de Vila-real, així com de la Fundació Caixa Rural i d'Escola Valenciana i durarà tot el matí, motiu pel qual s'ha habilitat un servei de ludoteca per a facilitar la participació de tots els progenitors que desitgen assistir-hi.

  A les 9.00 hores tindrà lloc l'obertura de portes i mitja hora més tard s'iniciarà la jornada, que començarà amb la intervenció del president de la Confederació Espanyola d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnat (CEAPA), José Luis Pazos. Li seguirà l'inspector vila-realenc d'Educació Alejandro Amposta i, més tard, ho farà el doctor en Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València Daniel Gabaldón. Tot seguit tindrà lloc una taula redona moderada per Escola Valenciana, en la qual participaran la presidenta del Col·legi de Directors de la Comunitat Valenciana, Eva Aparici; l'expert en Educació Especial Víctor Tormo; la nutricionista Carolina Beltrán i les mestres d'educació pública Inma Coscollá i Pilar Tormo. De 13.00 a 13.30 hores hi haurà torn obert de paraula per als assistents que desitgen intervenir o formular preguntes als presents.

  Pujar