1 d’octubre de 2020 1/10/20

Vila-real acull la jornada ‘Patrimoni i rehabilitació urbana’

  • En la sessió, organitzada per la Càtedra de Cultura Territorial Valenciana, amb la col·laboració de la Regidoria de Territori, reconeguts especialistes universitaris analitzaran les possibilitats per a un nou desenvolupament local basat en la identitat

Vila-real acollirà el pròxim 10 de novembre la jornada Patrimoni i rehabilitació urbana. Identitat i oportunitat per al desenvolupament local, organitzada per la Càtedra de Cultura Territorial Valenciana -creada a partir del conveni marc de col·laboració signat entre la Universitat de València (UV) i la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori-, amb la col·laboració de la Regidoria de Territori.

La iniciativa, que es realitzarà també a Llíria, Xàtiva i Dènia en diferents dates, comptarà amb reconeguts especialistes universitaris que analitzaran diversos enfocaments sobre les possibilitats per a un nou desenvolupament local basat en la identitat dels llocs, com les seues condicions geogràfiques, el patrimoni, la ciutat i la seua relació amb el territori en el qual s'integra, o la pertinença d'un nou urbanisme adaptat al context.

La jornada començarà a les 18.00 hores, amb la inauguració i taula redona i a les 20.00 hores tindrà lloc un debat. Entre els participants es troben noms com el de Luis Arciniega García i Josep Montesinos i Martínez, del Departament d'Història de l'Art, de l'UV; Inmaculada Revuelta Pérez i Beatriz Santamarina Campos, del Departament de Sociologia i Antropologia Social de l'UV; Ignacio Sevilla Merino, del Departament de Dret Administratiu i Dret Processal, de l'UV, i Ximo Revert Roldán, cap de l'Àrea de Cooperació de la Fundació General de l'UV. Les inscripcions es poden realitzar a través d'http://projeccio.uv.es i els assistents rebran un certificat.

Pujar