13 de desembre de 2019 13/12/19

Vila-real acull aquest diumenge la 36a Mitja Marató i la 4a 10K

Vila-real acull aquest diumenge la 36a Mitja Marató i la 4a 10K - (foto 1)

  El Club Atletisme Vila-real, amb la col·laboració del Servei Municipal d’Esports (SME), prepara l'edició número 36 de la Mitja Marató, una prova històrica que, a banda de ser la més antiga de la Comunitat Valenciana, compta des de fa quatre edicions amb una convocatòria paral·lela que se celebra el mateix dia, el diumenge 31, i que forma part del Circuit de Carreres Populars, la 10K Efecte Vila-real.

  El regidor d'Esports, Javier Serralvo, indica que “els interessats encara són a temps d'inscriure's per a participar en aquestes proves, la primera d'elles i més veterana amb 21 quilòmetres de recorregut, però també s'ofereix una opció més senzilla i que, a més, forma part del Circuit de Carreres Populars, com és el 10K”.

  Les inscripcions es poden formalitzar a www.clubatletismevila-real.com, així com a www.urbarunningcastellon.com i a www.toprun.es, a més d'en punts físics com Esports Eva (C/ Raval de Sant Pasqual, 19) i a Castelló, en Urban Running (Av. Pérez Galdós, 4). Els preus van des de 8 euros per als locals i 10 per a no locals. També s'accepten inscripcions el mateix dia de la prova.

  “Per a nosaltres és un orgull presentar una nova edició d'aquesta emblemàtica carrera, que des de fa dos anys té com a punt de partida i d'arribada la Ciutat Esportiva Municipal (CEM) de l'Avinguda d'Alemanya”, assegura Serralvo. A les 9.00 hores tindrà lloc l'eixida de totes dues proves i al llarg del recorregut els corredors tindran a la seua disposició punts d'avituallament de líquid i sòlid.

  La 10K discorrerà per tota l'avinguda d'Alemanya, Itàlia i la de França, mentre que la mitja marató tindrà un recorregut similar amb algunes variacions. “En aquests últims anys el funcionament de la carrera i del recorregut en si ha sigut excel·lent”, apunta Serralvo, qui destaca que “va ser tot un encert traslladar l'eixida i meta de l'esdeveniment en la CEM, ja que és una infraestructura emblemàtica per a tota la ciutat i accessible per als participants que ens visiten des de diferents punts de la Comunitat”.

  Entre els premis, cal destacar que es guardonarà als tres primers de la classificació general, tant en versió masculina com femenina, de la mitja marató, amb 300 euros per al primer, 200 per al segon i 100 per al tercer. A més, els primers de la classificació seran premiats amb el seu pes en taronges del terreny. També s'estableix un premi de 300 euros per a qui aconseguisca un nou rècord de la mitjana marató de Vila-real, que fins ara es troba en una hora i cinc minuts en categoria masculina i 1.15 en femenina. També hi haurà premis per als guanyadors en diferents categories per edat, locals, veterania, clubs i diferents conceptes.

  Serralvo, que agraeix la tasca del Club Atletisme Vila-real, convida a tots els veïns a sumar-se a la cita perquè acudisquen a animar i a passar-lo bé en les activitats paral·leles organitzades, així com a apuntar-se com a voluntaris, ja que “a més de contribuir a organitzar un acte molt gratificant, rebran la bossa del voluntari amb esmorzar i una entrada per al Villarreal CF- Leganés, del 21 d'abril”, conclou.

  ocultar
  Vila-real acull aquest diumenge la 36a Mitja Marató i la 4a 10K
  Pujar