3 de desembre de 2020 3/12/20

Vicent: "Benlloch riu dels veïns al decidir unilateralment comprar l'Hostal, mentre puja els impostos"

Vicent: "Benlloch riu dels veïns al decidir unilateralment comprar l'Hostal, mentre puja els impostos" - (foto 1)
  • El portaveu de Cs en l'Ajuntament demana "precaució i sensatesa quan es gestionen els diners de tots"

El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha manifestat, després de les últimes informacions publicades sobre que el Consistori fa efectiu el dret al tempteig, que "Benlloch riu dels veïns en decidir unilateralment comprar l'Hostal del Rei, mentre puja els impostos i paga amb retard als proveïdors". "Jugar al monopoly comprant edificis amb diners públics estaria bé amb una economia sanejada, però no amb un pla econòmic financer com en el qual està sumit el nostre Ajuntament", ha incidit el regidor.

En aquest sentit, Vicent ha demanat "precaució i sensatesa quan es gestionen els diners de tots"."No es poden malgastar els recursos que disposem, els veïns no estan per a tirar els diners i més quan els acaben de pujar els impostos pel descontrol en la despesa de l'equip de Govern", ha assenyalat el regidor.

Així doncs, l'edil ha apuntat que "encara que s'ajorne el pagament, es generaran noves tensions de tresoreria". "Més retards als proveïdors i menor capacitat per a atendre les necessitats dels veïns serà el nou obsequi del bipartit", ha ironitzat el portaveu, qui, en aquesta mateixa línia, ha insistit que "Benlloch hauria de comptar amb l'opinió dels veïns abans de decidir, tal com ha exigit Cs, si és que de veritat es pren seriosament la participació i no és mer postureo". "El bipartit repeteix una vegada i una altra que l'Hostal serà per i per al poble, per tant des de Cs pensem que el poble hauria de ser, almenys, consultat", ha subratllat l'edil.

Pujar