elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La venda d'abonaments del Vila-real CF col·lapsa el centre de la ciutat

La venda d'abonaments del Vila-real CF col·lapsa el centre de la ciutat
  • Durant l'1 i el 2 d'agost, la venda és exclusiva per a la reubicació d'abonats afectats per les obres

MÉS FOTOS
La venda d'abonaments del Vila-real CF col·lapsa el centre de la ciutat - (foto 2)
La venda d'abonaments del Vila-real CF col·lapsa el centre de la ciutat - (foto 3)

El centre de Vila-real està col·lapsat per la compra d'abonamens del Villarreal CF. Llargues cues les que s'han pogut veure aquest matí per a la compra dels abonaments per a la temporada 2022-2023, encara que durant els dies 1 i 2 d'agost, les cues es deuen a la venda en exclusiva per a la reubicació d'abonats afectats per les obres per la reorganització de butaques en la nova Tribuna Preferent. Així doncs, els adobaments situats en aquesta zona del camp poden triar el seu nou seient en aquest termini de dos dies.

L'afició supera les expectatives

L'afició ha superat les expectatives després de finalitzar la primera fase de la campanya d'abonaments de cara a aquesta temporada tan especial en la qual celebrarem el centenari del nostre club i inaugurarem un Estadi de la Ceràmica renovat, a més de continuar gaudint del bon futbol en LaLiga, la Copa del Rei i la UEFA Conference League.

A més de les tres competicions anteriors, cal recordar que amb l'abonament els aficionats del Vila-real CF podran gaudir al seu torn dels partits del Vila-real B en LaLiga SmartBank i de les trobades del Vila-real Femení en la Primera Iberdrola, sent l'únic equip a Espanya amb els seus tres equips en les màximes categories possibles.

Els abonats grocs poden reubicar la seua butaca de manera física en el Gran Casino de Vila-real i les Oficines del TAU Castelló a Castelló de la Plana.

Tercera fase: Arranca el 3 d'agost

Finalment, la tercera fase donarà principi dimecres que ve 3 d'agost, quan el club obrirà el termini per a les noves altes i es continuarà amb les renovacions i canvis de localitat. Així mateix, cal destacar que en la present temporada no hi haurà una nova campanya d'abonaments per a la segona volta, sinó que es mantindran els preus actuals per a les noves altes.

Pujar