21 de setembre de 2020 21/9/20

El PP urgeix una comissió perquè Benlloch entregue la documentació davant la nova pujada de l'IBI a Vila-real

El PP urgeix una comissió perquè Benlloch entregue la documentació davant la nova pujada de l'IBI a Vila-real - (foto 1)
  • El PP lamenta el nou engany de l'alcalde als veïns de Vila-real i reclamen tots els documents que comporten a un nou atracament en forma d'impostos

El Partit Popular de Vila-real ha reclamat avui una comissió urgent davant el nou anunci del PSOE de tornar a pujar els impostos a la localitat, a famílies i empreses, perquè l'alcalde pugui recaptar més.

El PP ha advertit que “és insostenible el model Benlloch” que consisteix a “gastar en coses supèrflues i que després es pagui l'escot entre tots els veïns”.

Així ho ha denunciat avui el regidor del PP, Carlos Gil, qui considera que “l'alcalde i els socialistes han enganyat als veïns de Vila-real ja que oculten les intencions reals que existeixen després de la nova pujada de l'IBI”.

Per tot això, “hem exigit tenir accés a tota la documentació per a comprovar els arguments que exigeixin aquest nou atracament als veïns de Vila-real”.

Cal recordar que la mala gestió de Benlloch ha provocat diferents problemes econòmics al que cal sumar-li els deutes de la Generalitat i del Govern del PSOE”. La intenció de Bell-lloc és recaptar 5,4 milions més a l'any que l'últim govern del PP i destinar aquests diners a mantenir el seu model de ciutat basat en la publicitat i propaganda.

Pujar