28 de gener de 2020 28/1/20

La Unbroken Race se supera en la tercera edició

La Unbroken Race se supera en la tercera edició - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Unbroken Race se supera en la tercera edició - (foto 2)

  El paratge del Termet torna a convertir-se aquest dissabte, per tercer any consecutiu, en un autèntic camp d'obstacles amb motiu de la Unbroken Race, que ha tornat a superar-se i ha tancat la inscripció de 600 corredors de tot el territori nacional, que visitaran Vila-real per a posar a prova la seua capacitat física.

  El regidor d'Esports, Javier Serralvo, ha presentat aquesta nova edició de la carrera d'obstacles, que “tornarà a utilitzar els recursos naturals del nostre entorn natural més benvolgut per a donar més emoció a la prova, que està totalment consolidada en tan només tres anys”. Serralvo ha destacat que aquesta convocatòria “ajuda a seguir impulsant la marca de Ciutat de l'Esport i la Salut” i el reconeixement que va rebre en 2017, sent catalogada com la millor carrera de la Comunitat Valenciana i la tercera d'Espanya. “Seguirem donant suport a aquesta trobada, perquè és un orgull per a tots”, indica.

  Per la seua banda, el responsable de l'organització, Óscar Blázquez, assegura que “estem molt contents pel reconeixement de l'any passat, ja que ens va convertir en una de les carreres de les quals més es parla i després de dues edicions hem decidit incorporar alguns canvis, de manera que estrenarem nous obstacles ací a Vila-real, a més en un any en el qual hem superat el rècord de participants i hem hagut de tancar inscripcions en la xifra de 600 corredors”. La prova, que començarà a les 10.00 hores, compta amb diverses modalitats, depenent de l'experiència dels corredors, i amb vuit quilòmetres en els quals es distribuiran 30 obstacles. “Els esportistes s’enamoren de l'entorn del Termet i per a qui no haja vingut mai, convidem al fet que vengen a gaudir de la prova, que és tot un espectacle”, afirma Blázquez.

  El cap del Servei Municipal d’Esports (SME), José Ramón Cantavella, anima els veïns a acudir al Termet dissabte a veure l'esdeveniment en directe, ja que “és una carrera diferent a totes les altres, que conjumina el treball de crossfit amb l'aeròbic i de musculació, per la qual cosa paga la pena venir a veure-la”, al mateix temps que destaca que aquest esdeveniment “ens ajuda a promocionar la nostra marca de la Salut i l'Esport”.

  La competició puntua per als campionats de la Comunitat Valenciana, així com d'Espanya, Europa i per al Mundial de Londres. “Esperem la gent s'anime a conèixer millor aquesta prova i el paratge i animen als corredors”, conclou Serralvo.

   

   

  Pujar