31 d’octubre de 2020 31/10/20

El PP reitera la necessitat de reobrir la biblioteca i les sales d'estudi de Vila-real

El PP reitera la necessitat de reobrir la biblioteca i les sales d'estudi de Vila-real - (foto 1)
  • Els populars demanen que es reòbriguen aquests espais en favor dels estudiants de la localitat

El Partit Popular de Vila-real ha reiterat la necessitat que es reòbriguen les biblioteques i sales d'estudi de la localitat. Tal com ha sol·licitat el regidor del PP, Adrián Casabó, “ja el mes de juliol passat vam demanar que es reobriren dins dels aforaments permesos i amb totes les mesures de seguretat”.

No obstant això, segueixen sense estar en funcionament. Malgrat que ja s'ha iniciat el curs escolar i en breu l'universitari estarà en marxa, els estudiants del municipi no poden accedir a aquests serveis.

El popular ha assenyalat que “pensem que, si es poden celebrar actes multitudinaris organitzats pel propi ajuntament, han d'obrir-se les sales per als estudiants”.

Casabó ha recordat que les sales d'estudi de Vila-real continuen tancades, mentre altres municipis com Borriana, Benicàssim, Castelló o Oropesa es van obrir abans de l'estiu. "Els governs d'aquestes ciutats han pres les mesures necessàries per a reactivar aquest servei i fins i tot mentre han tingut tancades les instal·lacions han mantingut el sistema de préstec de llibres", ha explicat l'edil del PP.

Pujar