23 de setembre de 2020 23/9/20

La Regidoria Sanitat de Vila-real ofereix als empleats municipals tallers sobre alimentació saludable

    La Regidoria de Sanitat de l'Ajuntament de Vila-real durà a terme durant les pròximes setmanes tallers sobre alimentació saludable dirigits als empleats municipals, amb l'objectiu de fomentar i implantar hàbits saludables en l'àmbit laboral. Aquestes accions formatives tindran una duració de dues setmanes i constaran de quatre sessions presencials, que s'impartiran tant en horari de demà com de vesprada amb l'objectiu d'aconseguir el màxim grau de participació, tal com han informat des de la Regidoria de la qual és responsable la primera tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Vila-real, Silvia Gómez.

    Els tallers tindran una duració aproximada d'una hora i mitja i se celebraran al matí a la Casa dels Mundina i a la vesprada a la Sala Na Violant de la Biblioteca Unversitària del Coneixement. Les sessions arrancaran aquest mateix dilluns i la primera d'elles tindrà per títol ‘Desdejunis, esmorzars i berenars, cansats/cansades de menjar sempre el mateix?’; en el següent taller s'abordarà la tècnica coneguda com ‘batch cooking’ per a organitzar l'elaboració de menjars en funció dels torns de treball; la tercera sessió girarà entorn del etiquetatge de productes i finalment l'últim dels tallers orientarà als empleats de l'Ajuntament sobre com planificar la seua alimentació setmanal.

    Cal recordar que el consistori vila-realenc va implantar aquest mateix any un projecte pilot per a afavorir el consum de fruita fresca entre els funcionaris i treballadors de l'Ajuntament, amb la instal·lació d'un frigorífic, gestionat per una empresa local, que posa a la disposició del personal fins a una desena de varietats de fruita. Els usuaris d'aquest servei aporten una quantitat voluntària que després es destina a una entitat sense ànim de lucre.

    Pujar