4 de juny de 2020 4/6/20

El programa Educalimentant tancarà l'any amb quatre nous tallers per a pacients en els centres de salut de Vila-real

  • Les xarrades se centraran en la interpretació de l'etiquetatge, en l'alimentació per a casos de tiroides i hipertensió i en receptes saludables de cara al Nadal

El programa Educalimentant, que impulsa la Regidoria de Sanitat de Vila-real, torna a partir de setembre amb nous tallers i xarrades en els diferents centres de salut de la ciutat. Les sessions, a càrrec de professionals en Dietètica i Nutrició, estan dirigides als pacients crònics amb l'objectiu de promoure una alimentació saludable específica per a diferents tipus de dolències i situacions.

Conéixer i aprendre a interpretar l'etiquetatge nutricional dels productes, l'alimentació a seguir en els casos de persones amb tiroides o hipertensió arterial i les receptes més saludables per a les festes de Nadal configuren la programació de tallers de l'últim quadrimestre de l'any. Les xarrades, amb una d'aquestes temàtiques cada mes, s'impartiran als centres de salut de Carinyena, La Bóvila i El Pilar, en diferents horaris de matí i vesprada. La primera de la sessions –Aprén a interpretar l'etiquetatge nutricional- s'impartirà dijous 20 de setembre a les 9.15 hores a Carinyena i a les 12.00 hores al Pilar. El mateix taller es repetirà dimarts 25, a les 18.30 hores, a La Bóvila. El mes d'octubre estarà dedicat als Aliments per a la hipertensió arterial (dijous 25, 9.15 h Carinyena i 12.00 h La Bóvila; dimarts 30, 18.30 h El Pilar), seguit de la sessió sobre alimentació per als problemes de tiroides (dijous 22, 9.15 h, El Pilar i 12.00 h Carinyena; dimarts 27, 18.30 h, la Bóvila). Tancarà el cicle un taller sobre Receptes saludables en Nadal, que s'impartirà dijous 13 a Carinyena (9.15 h) i El Pilar (12.00 h) i el dimarts 18 a La Bóvila (18.30 h). Per a participar en els tallers, els interessats han d'inscriure's en qualsevol centre de salut.

Pujar