elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PPCS defensa una reforma fiscal que garantisca estalvis a les famílies i liquiditat als autònoms

El PPCS defensa una reforma fiscal que garantisca estalvis a les famílies i liquiditat als autònoms
  • El candidat a l'alcaldia pel PP a Vila-real, Adrián Casabó, considera "bàsic" alleujar als veïns "d'una sobrecàrrega provocada per un PSOE que en lloc de pensar a ajudar als qui ho necessiten, es dedica a ajudar-se a si mateix"

  • L'alcaldable es reuneix, al costat del diputat del PPCV, Rubén Ibáñez, amb autònoms, pimes i comerços de Vila-real a fi d'explicar el projecte de reforma fiscal que promou Carlos Mazón, president del PPCV. "El canvi ja és ací", diu Ibáñez

MÉS FOTOS
El PPCS defensa una reforma fiscal que garantisca estalvis a les famílies i liquiditat als autònoms - (foto 2)

El Partit Popular ha defensat una reforma fiscal que garantisca estalvis a les famílies i liquiditat als autònoms enfront del "infern fiscal" al qual els sotmet sense descans "un president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, que representa un projecte esgotat".

Així ho ha considerat el diputat del PPCV, Rubén Ibáñez, qui ha acompanyat al candidat del PP a Vila-real, Adrián Casabó, en una reunió celebrada amb la Unió de Comerciants de Vila-real a la qual ha continuat una trobada amb autònoms i representants de petites i mitjanes empreses de la ciutat.

"El repte és gran, però la il·lusió és enorme", ha considerat Casabó, "perquè es tracta de millorar la vida de les famílies de Vila-real. I per això "val la pena deixar-se la pell, perquè cal guanyar benestar, garantir estabilitat i fomentar el desenvolupament".

I aquests objectius "es poden aconseguir amb un canvi que ja és imparable", ha considerat el diputat autonòmic del PPCV. Per a Ibáñez, "és urgent un canvi en el Consell que retorne als ciutadans la confiança en les institucions de la mà de Carlos Mazón com a nou president de la Generalitat Valenciana".

Amb fets rotunds i ferms, "com la reforma fiscal que promou el PPCV per a tot el territori valencià i que contempla menors càrregues per als autònoms i un estalvi del 31% en impostos per a les rendes més baixes", tal com ha exposat Ibáñez.

"Hi ha una alternativa a l'infern fiscal al qual ens sotmet un president, Ximo Puig, que està acabat". "Hi ha una altra manera de governar ajudant a qui ho necessita, generant beneficis a tots els contribuents i aplicant rebaixes proporcionals per a auxiliar als qui més dificultats pateixen".

Tal com ha relatat el diputat autonòmic del PPCV, "en 2022 el president de la Generalitat Valenciana va recaptar 2.000 milions més dels previstos que van pagar tots els valencians de les seues butxaques". I pese aquest cobrament extraordinari "en un moment absolutament crític, Puig ha conduït a la Comunitat Valenciana a un deute històric de 15.000 milions d'euros que compromet el nostre futur".

Casabó ha apostat "per un canvi que millore el benestar i les condicions de vida dels nostres veïns. És urgent treballar per a deslliurar d'aquesta sobrecàrrega fiscal a les famílies. Perquè el PSOE, en lloc d'ajudar als qui ho necessiten, està entregat a ajudar-se a si mateix. I en el PP estem preparats per a estar a l'altura del que necessiten la nostra ciutat".

Amb un govern "responsable i transparent que no s'amague, com hui fa Ximo Puig quan li pregunten pel presumpte finançament irregular del PSPV o les ajudes concedides al seu germà. Hi ha futur amb un Partit Popular que conduïsca a la Comunitat Valenciana per la senda de les oportunitats que tant mereix", ha conclòs Ibáñez.

Pujar