30 de novembre de 2020 30/11/20

La plaça al costat del Madrigal avança després de la demolició del Campió Llorens amb el paviment i preveu estar per al dia 17

La plaça al costat del Madrigal avança després de la demolició del Campió Llorens amb el paviment i preveu estar per al dia 17 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La plaça al costat del Madrigal avança després de la demolició del Campió Llorens amb el paviment i preveu estar per al dia 17 - (foto 2)

  Els treballs per a construir una nova plaça al costat de l'estadi de futbol del Madrigal avancen a bon ritme. Així ho han pogut constatar l'alcalde, José Benlloch, i el regidor de Territori, Emilio Obiol, durant una visita a les obres juntament amb el president del Vila-real CF, Fernando Roig, qui els ha traslladat que tot marxa segons el previst i que el pròxim dia 17 d'agost l’espai ja estarà obert als veïns.

  En aquests moments, i després de la demolició del poliesportiu Campió Llorens, la ceràmica ja llueix en les voreres de l'entorn i es treballa en la instal·lació del pavimentat de l'espai diàfan, així com en el tapiat de part de l'estadi, que serà folrat completament amb ceràmica, les característiques de la qual encara s'estan estudiant per part del Villareal CF.

  L'alcalde, que ha destacat que d'aquesta manera, l'estadi guanya en seguretat a l'hora d'evacuar, ha assegurat que “aquesta plaça suposa una important oportunitat per a la celebració de tot tipus de fires i espectacles” i ha agraït a Roig i al club de futbol la seua “sensibilitat amb la ciutat, ja que la zona explicarà en vestuaris i camerins, així com amb banys públics, per primera vegada, per a la celebració d'esdeveniments”.

  En aquest sentit, recorda que la intervenció té cost zero per a l'Ajuntament, ja que la sufraga íntegrament el Vila-real CF, que també s'encarregarà de construir un nou pavelló poliesportiu en un lloc per determinar, i assegura que gràcies a aquesta actuació, “hem redescobert el camp, que oferirà una renovada imatge tant per als afeccionats, com per als visitants i també per als veïns”.

  Per la seua banda, l'edil de Territori, ha destacat que aquesta zona, en la qual anteriorment es trobava el calvari de la ciutat i amb una superfície de 10.000 metres, “es convertirà en un espai profitós per als veïns, on es podran celebrar tot tipus d'actes, tant relacionats amb l'esport, com a lúdics i culturals”.

  No obstant açò, l'actuació també contempla la reordenació de l'espai d'aparcament i de les terrasses dels locals hostalers per a aconseguir un entorn més funcional i segur. D'aquesta manera, es comptarà amb el mateix nombre de places de pàrquing, “fins i tot alguna més”, segons Benlloch, i es crearà un passeig amb dues files de plataners en el lloc que fins fa poc ocupaven les terrasses dels locals hostalers, que passaran a la vorera de davant, just davant dels establiments, per al que es prescindirà de les places d'aparcament de tot el tram, evitant així que clients i treballadors creuen el carrer.

  Així mateix, la vorera que discorre al costat de l'estadi en el carrer Blasco Ibáñez serà més ampla i comptarà amb espai per a la logística televisiva i també per als cossos i forces de seguretat, que també s’instal·laran a l'aparcament contigu.

  Fernando Roig ha assegurat que “aquest projecte pensa a Vila-real i només cerca contribuir a fer una ciutat més amable, segura, còmoda, funcional i atractiva, amb un espai que oferisca una nova imatge a tots els afeccionats que ens visiten de dins i fora de la província i també del país i que estiga a l'altura del nostre equip”.

   

  Pujar