24 d’octubre de 2020 24/10/20

Passió per la patrona i gust de tombet de bou a Vila-real

Passió per la patrona i gust de tombet de bou a Vila-real - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Vila-real - MDG 2017 - Tombet
  Vila-real - MDG 2017 - Tombet
  Galeria de fotos
  Vila-real - MDG 2017- Arrels - XI Mostra Cultura i Tradicions Populars
  Vila-real - MDG 2017- Arrels - XI Mostra Cultura i Tradicions Populars
  MÉS FOTOS
  Passió per la patrona i gust de tombet de bou a Vila-real - (foto 2)
  Passió per la patrona i gust de tombet de bou a Vila-real - (foto 3)
  Passió per la patrona i gust de tombet de bou a Vila-real - (foto 4)
  Passió per la patrona i gust de tombet de bou a Vila-real - (foto 5)
  Passió per la patrona i gust de tombet de bou a Vila-real - (foto 6)
  Passió per la patrona i gust de tombet de bou a Vila-real - (foto 7)
  Passió per la patrona i gust de tombet de bou a Vila-real - (foto 8)

  Vila-real compagina avui el dia de la seua patrona, la Verge de Gràcia, amb la continuïtat de la programació plena d'actes culturals, menjars de germanor i sobretot, tradició com l'emblemàtica nit del Tombet de Bou.

  Sempre està bé reposar forces en una sala de cinema gaudint del setè art. Per això les sales de Multicine Sucre Vila-real han celebrat avui el 'Dia del Cinema' amb un preu de 3 € en totes les sessions, en totes les projeccions que es troben a la cartellera.

  La Vila ha acollit al llarg del dia d'avui la solta de diferents vaques a la zona dels cadafals. A les 13.00 hores, s'han exhibit els caps de bestiar de la ramaderia de Germán Vidal patrocinat per la Junta de Festes, que també ha patrocinat les vaques de les 18.30 hores procedents de la ramaderia d'Armando Beltrán.

  A les 19:30 a l'església Arxiprestal, la novena de la Mare de Déu de Gràcia ha precedit a la serenata en honor a la patrona que ha estat organitzada per les seves mateixes cambreres, de l'associació de Filles de Maria del Rosari. Se li ha rendit llavors, un homenatge oferint poesies per part de la junta amb l'acompanyament a l'òrgan de Augusto Belau.

  Els esports i activitats per als més petits també han tingut el seu moment dins de la programació de dijous, però a partir de les 20:30 hores, la professionalitat del Grup de Dansa El Raval ha brillat a la plaça de la Vila amb 'Arrels' , un espectacle dins de la XI Mostra de Cultura i Tradicions Populars amb balls de diferents modalitats.

  Finalment, el Recinte de la Marxa acollira la 26a Nit de Penyes amb Tombet de Bou, en el qual han participat 120 penyes i grups d'amics que s'han acostaran per degustar aquest ric menjar format per; oli d'oliva, sal, carn de bou, all sec, llorer, pebre vermell, tomàquet triturat, vi blanc, patata, pastanaga, pèsols i aigua. La Junta de Festes s'ha fet càrrec de l'organització d'aquest sopar al costat de la Comissió de Penyes.

  L'esperada Orquestra Centauro posará la nota musical de la vetllada amb la seua espectacular actuació a les 23.00 hores, fent vibrar tot Vila-real. Prendera el relleu una discomòbil posará el ritme fins a la matinada.

   1 comentari
  Jorge M
  Jorge M
  08/09/2017 02:09
  Hoy no

  Hoy no es el dia de la Virgen de Gracia, fue el domingo pasado

  Pujar