27 de novembre de 2020 27/11/20

El mercat ambulant de Vila-real obri en festiu

    El mercat ambulant de Vila-real instal·larà les seues parades dimecres que ve 15 d'agost, festa de l'Assumpció, en una nova iniciativa de la Regidoria d'Economia per seguir promovent el comerç de proximitat i l'adaptació als nous temps del sector comercial local. Serà la primera vegada que el mercat ambulant òbriga en festiu.

    "Els temps canvien i cada vegada és més necessari oferir al consumidor facilitats per a realitzar les seues compres. Per açò, estem impulsant un web del Mercat Central que es presentarà en breu i, en el cas del mercat ambulant, promovent les vendes amb l'obertura en aquest festiu d'agost, cosa que no s'havia fet mai i que demostra que el comerç local està fort i amb moltes ganes i idees per a seguir creixent ", valora el regidor d'Economia, Xavier Ochando. "Els mercats i el comerç de Vila-real, amb la targeta de fidelització d'Ucovi o la Vilatenda, entre moltes altres iniciatives, són un exemple de com el comerç de proximitat pot i deu adaptar-se als nous temps i a les noves necessitats que presenta el consumidor", agrega.

    Més de 40 llocs del mercat ambulant s'han sumat a la iniciativa i s'instal·laran el pròxim 15 d'agost en el seu horari i ubicacions habituals. "Des que, en la passada legislatura, vam recuperar la celebració del mercat en el centre de la ciutat, no hem parat d'impulsar mesures per a enfortir el mercat ambulant i convertir-lo en el que hui és: un referent en aquest tipus de mercats ambulants en la província", conclou.

    Pujar