4 d’agost de 2020 4/8/20

L'autobús urbà gratuït amplia les connexions amb el Termet per a donar major servei durant la temporada estival

L'autobús urbà gratuït amplia les connexions amb el Termet per a donar major servei durant la temporada estival - (foto 1)

  La línia 2B de l'autobús urbà gratuït que connecta la ciutat amb el Termet augmenta les connexions en el seu recorregut i amplia l'horari per a donar major servei a la ciutadania durant la temporada estival però concorde a les circumstàncies actuals de menor activitat d'oci en el paratge.

  El bus Groguet, que circula de dilluns a diumenge, passa de tindre quatre a 10 expedicions al dia i s'inicia a les 8.30 hores perquè els veïns puguen gaudir aquests mesos d’estiu del paratge de l'ermita de la Mare de Déu de Gràcia a més de facilitar als socis del SME i esportistes federats de clubs aquàtics la pràctica esportiva en la piscina del Termet.

  La línia 2, amb les seues variants A i B, circula tots els dies de la setmana de 8.00 a 21.45 hores i té parada d'inici i final al carrer Josep Ramón Batalla (la Bàscula).

  La línia 2 a més també dóna servei als mercats ambulants de la ciutat, tant al d'alimentació instal·lat provisionalment els dissabtes en l'aparcament de l'avinguda Matilde Salvador (enfront del Palau de Justícia) com el mercat de roba i complements de dimecres i dissabtes emplaçat també de manera temporal en la Ciutat Esportiva Municipal.

  Cal recordar que els usuaris del servei han de complir amb les corresponents mesures de prevenció i higiene establides per les autoritats sanitàries com és l'ús obligatori de màscara.

  Pujar