25 de setembre de 2020 25/9/20

Joventut programa per a aquesta tardor la trobada VilaNet, la festa d'Halloween, la Fira del Disc, Cineculpable i tallers d'art inclusiu de Vila-real

  L’Avançada Jove dóna hui el tret d'eixida a la programació de la Regidoria de Joventut per a aquesta tardor que inclou les habituals cites amb els afeccionats a les noves tecnologies, VilaNet, o al seté art, Cineculpable, a més de tallers d'art inclusiu, festa d'Halloween, Fira del Disc, jocs i cursos formatius d'idiomes o fotografia, entre altres. Aquesta programació està organitzada per la regidoria en col·laboració amb diferents associacions de Vila-real.

  Les activitats de l’Avançada Jove han inaugurat la nova temporada i aquest dissabte s'ha programat una festa al parc de la Maiorasga que durant tota la vesprada animarà als més joves amb jocs, tallers, batucada a càrrec de Sambalea i una sessió de música electrònica. Demà diumenge el Espai Jove reunirà les joves promeses dels escacs en la Comunitat Valenciana, en el campionat autonòmic Sub-18 i Sub-12.

  El mes d'octubre portarà també una cita ineludible en el calendari de la Regidoria de Joventut. La trobada VilaNet, dirigit als afeccionats a les noves tecnologies, es desenvoluparà en el Espai Jove de l'11 al 13 d'octubre. La programació per a aquest mes inclou altres activitats com el taller de cultura japonesa o una vesprada de jocs de taula, i en la recta final del mes arribarà el festival solidari de rock en família, La meua música la teua cura, a benefici de la lluita contra la síndrome de Dravet, programat per al dia 26; la celebració de la nit d'Halloween al parc de skate de l'avinguda Europa tancarà octubre amb una divertida i terrorífica festa amb música en directe i concurs de disfresses.

  Joventut estrenarà novembre amb un cap de setmana carregat d'activitat. De l'1 al 3 de novembre tindrà lloc el campionat de skate i aqueix mateix cap de setmana en el Espai Jove obrirà les seues portes la Fira del Disc per a tots els amants dels clàssics vinils. Del 22 al 29 de novembre tornarà el Festival Internacional de Curtmetratges, Cineculpable, mentre que el mes de desembre, l'activitat El Dia + Curt i l'arribada del missatger dels Reis Mags destaquen entre les activitats dissenyades per a l'últim mes de l'any.

  En paral·lel a la programació més lúdica, els joves compten en el Espai Jove amb una oferta de cursos tant d'idiomes (anglés, francés, japonés i valencià) com de fotografia, tots ells enfocats a la formació per a l'ocupació. A més, es realitzaran tallers d'art inclusiu adaptats per a persones amb discapacitat física o psíquica, cada dimecres des del 16 d'octubre fins al 18 de desembre. Així mateix, al novembre també s'oferirà un taller de manipulador d'aliments per al comerç.

  Pujar