elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La X Jornada d’Alumnes Mediadors i III Trobada d’Innovació i Excel·lència Educativa obri el termini d’inscripció

    L'IES Miralcamp de Vila-real treballa ja en l'organització de la X Jornada d'Alumnes Mediadors i III Trobada d'Innovació i Excel·lència Educativa, que se celebrarà el pròxim 4 d'abril a l'Auditori Municipal Música Rafael Beltrán Moner i que comptarà amb la participació de diferents experts.

    El termini d'inscripció ja està obert fins al 18 de març, a través de la pàgina web de l'institut http://iesmiralcamp.edu.gva.es/new. La jornada, que compta amb el suport de l'Ajuntament i de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, començarà les 8.30 hores i finalitzarà aproximadament a les 18.00 hores.

    Al llarg de tota la jornada, hi haurà diferents ponències i activitats, dirigides a professorat, alumnat, altres professionals i famílies. Enguany participen l'expert en Didàctica i en Organització Escolar i escriptor Miguel Ángel Santos; l'experta en Pedagogia i en Mediació i Resolució de Conflictes i també escriptora Maria Carme Boqué; els educadors socials i pedagogs de l'Associació Ariadna de Sevilla, Antonio Chamorro i Cosette Franco, que treballen amb joves i amb les seues famílies, i Manuel Oliver, el Mag Mor, amb un espectacle de màgia i valors. També es parlarà sobre neuroeducació, amb la intervenció de la doctora Rosa Casafont i Vilar, llicenciada en medicina i cirurgia, experta en Neurociència que oferirà una ponència adaptada a tot el públic. Com cada any, també hi haurà un dinar de convivència i un espai en el qual els centres educatius podran compartir les seues experiències.

    Pujar