30 de setembre de 2020 30/9/20

Igualtat prepara amb les associacions locals la primera Escola de formació per a la prevenció de la violència masclista

Igualtat prepara amb les associacions locals la primera Escola de formació per a la prevenció de la violència masclista - (foto 1)

    La regidora d'Igualtat, Rosario Royo, s'ha reunit aquest matí amb les representants de les associacions de dones i per la igualtat de Vila-real per tal de donar-los a conéixer l'Escola d'Igualtat, que el departament presentarà de manera oficial dimarts que ve. La iniciativa consisteix en un curs totalment gratuït, que s'impartirà en nou sessions (dimecres de 18.00 a 20.00 hores) per part d'experts en la matèria.

    "Per a combatre la violència masclista només hi ha un camí; la formació. Per això llancem aquesta nova Escola d'Igualtat, gràcies també al suport del Govern a través del Pacte d'Estat contra la violència contra les dones. Amb aquest mateix objectiu, l'Escola incorporarà també les activitats que puguen proposar altres entitats, ja que pensem que la implicació de la societat civil en la igualtat és fonamental", assenyala Royo. Amb aquest objectiu, la regidora ha reunit aquest matí representants del Grup de dones Vila-real, associació Andrea Carballo Claramonte, Juntes de Creu Roja i Afym. LGTBI+.

    "L'Escola Municipal d'Igualtat i Prevenció de Violència, baix la direcció de l'agent d'Igualtat Ana M. Moltó, naix per a quedar-se, amb l'objectiu de constituir una eina de formació bàsica per a la ciutadania de Vila-real, i per què, no de la província", afegeix Royo. L'Escola es presentarà públicament dimarts 29 de gener, a les 18.00 hores, a la Casa dels Mundina. La primera sessió està programada per al dimecres 6 de febrer (18 h).

    Pujar