25 d’octubre de 2020 25/10/20

El gran partit de María Sanjuán, infermera i portera del Vila-real CF

El gran partit de María Sanjuán, infermera i portera del Vila-real CF - (foto 1)
  • La portera del femení ha abandonat temporalment la seua faceta esportiva per a lluitar contra el COVID19 al costat de la resta de sanitaris

MÉS FOTOS
El gran partit de María Sanjuán, infermera i portera del Vila-real CF - (foto 2)

La pandèmia del coronavirus i la necessitat de reforçar el personal sanitari als hospitals de tota Espanya ha fet que molts professionals als seus llocs de treball ‘originals’. És el cas de la portera de l'equip femení del Vila-real CF, María Sanjuán, qui ha apartat de manera temporal la seua faceta esportiva per a lluitar contra el COVID-19 al costat de la resta de sanitaris.

María va estudiar infermeria i va finalitzar els seus estudis al juny de 2019. Actualment es troba treballant a l'Hospital la Fe de València, on realitza torns de dotze hores complementades amb guàrdies. Així ho explica ella mateixa en declaracions recollides pel seu club: “Aquestes ultimes setmanes de treball estan sent mes dures tant física com psicològicament”.

“Cap sanitari estava preparat per al que estem vivint, però teníem un procés d'adaptació que ja ha passat. Estem responent de la millor forma possible” explica la portera.

Ella, igual que molts altres, s'està deixant la pell per fer front a la pandèmia i se sent orgullosa de la labor que estan realitzant des dels hospitals valencians. “Estem superorgullosos del treball que estem fent”.

Sobre la seua volta al terreny de joc, la del Vila-real espera poder tornar a fer-ho ràpid però no sap quan serà possible: “Amb tot el tema de la pandèmia no he tingut molt de temps per a parar-me a pensar en el futbol, però si que trobe a faltar el poder anar a entrenar i estar amb les meues companyes” compta.

I és que, malgrat la difícil situació que travessem la passió per l'esport segueix ací igual que l'esperança que tot acabe prompte. Amb això, María Sanjuán envia un missatge a totes les seues companyes: “Ens veiem a la volta amb moltes ganes de tornar a trepitjar el verd i guanyar partits”.

Pujar