3 de desembre de 2020 3/12/20

Folgado: “Segueixen apareixent factures sense pagar de 2016 malgrat que Benlloch va assegurar que estava tot pagat”

Folgado: “Segueixen apareixent factures sense pagar de 2016 malgrat que Benlloch va assegurar que estava tot pagat” - (foto 1)

  "La gestió de Benlloch deixa un nou 'pufo' en els comptes públics de l'Ajuntament de Vila-real. L'alcalde socialista ha convocat un ple extraordinari, i amb urgència, per a aprovar una nova relació de factures per un import de 100.000 euros".

  El portaveu del Partit Popular, Héctor Folgado, ha assenyalat que "algunes d'aqueixes factures encara corresponen a l'any 2016" pel que "Benlloch ha mentit de nou a tots els vila-realencs perquè en reiterades ocasions ha assegurat que estava tot pagat". L'edil ha lamentat que "esta vegada més l'alcalde ha mentit ja que segueixen apareixent factures de 'pufos' i impagaments en tots els plens".

  Per al PP de Vila-real, "Benlloch perjudica a les empreses, autònoms i associacions que fan de banc de l'Ajuntament en demorar l'alcalde el pagament dels serveis prestats". "Es tracta d'empreses que han prestat el seu servei, que han de pagar els seus impostos, que han de pagar als seus treballadors però que l'ajuntament no els paga pel treball fet", ha continuat Folgado.

  Segons Folgado "si Benlloch haguera fet les coses bé, ara les empreses no haurien d'esperar mesos per a cobrar. La nefasta gestió econòmica de PSPV i Compromís perjudica a les empreses i autònoms".
  Els populars han criticat el "descontrol" de Benlloch en el pagament de factures perquè "prioritza els seus capritxos i deixa tiratges a empreses, autònoms i associacions de Vila-real". Per als populars "és un escàndol que mentre l'alcalde socialista gasta els diners de tots en la compra de palaus o el Gran Casino puja els impostos a les famílies de Vila-real que anem a pagar la contribució més alta de la història".

  Pujar