17 de gener de 2021 17/1/21

Esports agilita el pagament de patrocinis als clubs

    La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vila-real està treballant per a intentar minimitzar l'impacte de la paralització d'activitats i competicions esportives en els clubs i empreses locals de l'àmbit esportiu. En la línia de suport a l'economia local i especialment a les pimes i autònoms, el departament que dirigeix el regidor Javier Serralvo gestiona diferents accions. Així, d'una banda, s'ha notificat als clubs de la ciutat la intenció de l'equip de govern d'agilitar el pagament dels patrocinis esportius i, d'altra banda, s'ha contactat amb els gimnasos que mantenen un conveni de col·laboració amb el Servei Municipal d’Esports per a garantir-los que, quan es puga reprendre l'activitat esportiva, es compensaran les classes que han hagut de suspendre's per prevenció a causa de la pandèmia de COVID-19.

    “Des de l'Ajuntament som sensibles a la situació per la qual travessen els clubs esportius, molts dels quals són petites empreses amb treballadors que s'han vist afectats per la crisi sanitària”, ha assenyalat Serralvo. L'edil ha afegit que “per aquest motiu, volem abonar com més prompte millor els patrocinis corresponents a aquesta temporada, tenint en compte que aquests clubs van realitzar competicions de setembre de 2019 a març de 2020 en les quals van promocionar a l'Ajuntament de Vila-real i al Servei Municipal d’Esports”. Així, s'ha notificat als clubs que poden procedir ja a presentar la corresponent justificació d'aquesta promoció “i la nostra intenció és avançar com més prompte millor els pagaments a aquests clubs”.

    D'altra banda, quant als 15 gimnasos que mantenen convenis amb el Servei Municipal d’Esports (SME) per a la realització de classes específiques, Javier Serralvo ha contactat amb els responsables dels mateixos per a comunicar-los que les classes que des del 14 de març, quan es va aprovar el decret d'estat d'alarma, han quedat suspeses “es compensaran quan puguem tornar a la normalitat”. Cadascun d'aquests gimnasos oferia 4 classes setmanals a través del sistema Reserclas per a socis de l’SME. “Els hem transmés un missatge de tranquil·litat i de confiança perquè en el moment en què poguem reprendre les activitats esportives dirigides es compensaran les classes que ara no han pogut realitzar augmentant la xifra de classes setmanals que ofereixen aquests gimnasos”, ha conclòs l'edil d'Esports.

    Pujar