23 d’octubre de 2020 23/10/20

Més de 800 escolars passen per la mostra ‘La ciutat emmurallada’ de POBLE

Més de 800 escolars passen per la mostra ‘La ciutat emmurallada’ de POBLE - (foto 1)

  Més de 800 alumnes de bona part de les escoles de Vila-real van passar durant tot el mes de febrer per ‘La ciutat emmurallada’, l’exposició d’una maqueta en grans dimensions de la vila medieval organitzada amb motiu del 25é aniversari de Poble i de les festes fundacionals de la ciutat.

  Els escolars van quedar impressionats amb la reproducció -obra de Ramón Herrero- i amb el temps de realització, que ha estat al voltant dels dos anys. Tanmateix, la mostra va sorprendre al públic de totes les edats.

  Els alumnes de l’Escola d’Adults també van visitar l’exposició per aprofundir en la història i els orígens de Vila-real. I és que la recuperació cultural, patrimonial i dels orígens de la ciutat ha estat i és -junt a la tasca informativa local i més pròxima- un dels valors i una de les premisses fonamentals de Revista Poble.

  A més a més de l’alcalde de la ciutat -José Benlloch-, la regidora de Cultura -Rosario Royo- i la regidora de Tradicions -Noelia Samblás-, la regidora d’Educació i Universitats -Aida Beteta-, va ser l’última de les regidores en visitar l’exposició.

  Pujar