22 d’octubre de 2020 22/10/20

Encierro de bous embolats a Vila-real en la vigília del dia de Gràcia

Encierro de bous embolats a Vila-real en la vigília del dia de Gràcia - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Vila-real - MDG 2017 - Encierro y Embolado Miercoles
  Vila-real - MDG 2017 - Encierro y Embolado Miercoles
  MÉS FOTOS
  Encierro de bous embolats a Vila-real en la vigília del dia de Gràcia - (foto 2)
  Encierro de bous embolats a Vila-real en la vigília del dia de Gràcia - (foto 3)
  Encierro de bous embolats a Vila-real en la vigília del dia de Gràcia - (foto 4)
  Encierro de bous embolats a Vila-real en la vigília del dia de Gràcia - (foto 5)

  La ciutat de Vila-real ha gaudit de la jornada prèvia al dia de la Patrona, la Verge de Gràcia. Els actes taurins copen gran part de la programació d'avui, amb la solta de diversos exemplars i el tancament de sis bous embolats.

  El programa de les festes de Vila-real està fet a la mida de tot el públic. Els més xicotets han gaudit amb les diverses activitats d'animació que agrupa 'Jugant jugant' patrocinades per la Junta de Festes. Les jornades infantils han començat a les 19:30 hores.

  Mentrestant, els més grans, també han tingut el seu moment de diversió. A l'Associació de Pensionistes i Jubilats El Prado, els socis han jugat al bingo i pres orxata amb fartons. Gairebé a la mateixa hora, l'avinguda Europa acollia una exhibició del Club Skate Snow Revolution Vila-real per a tots els aficionats d'aquesta modalitat esportiva. Una activitat que ha estat promoguda per Skate Bar i on el públic objectiu han sigut els joves.

  I de forma paral·lela, la Vila ha tornat a omplir-se d'ambient en el dia d'avui. A les 18.30 hores s'ha soltat al primer exemplar de la vespra de la ramaderia Aruz de Roures amb número 7 i guarisme 2 patrocinat per l'Associació Taurina d'Amics del Bou'. Seguidament s'ha exhibit un toro de la ramaderia Jorge Carvalho amb número 220 i guarisme 1 patrocinat per la Comissió de Penyes.

  En finalitzar els actes taurins de la vespra, els nens han pogut passar-ho bé amb una festa infantil amb carretons embolats a la zona dels cadafals a les 20.00 hores.

  Però a boca de nit, és quan els toros han brillat en el seu màxim esplendor. A les 23.00 hores els veïns de la ciutat i aficionats a la tauromàquia han gaudit del encierro de sis bous embolats de la ramaderia Fernando Mansilla patrocinat per l'Associació Taurina 'Amics del Bou'. Tot seguit, s'han embolat els dos toros de la tarda a la cruïlla del Raval del Carme a càrrec de la quadrilla d'emboladors Germans Batalla.

  Pujar