elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Domingo Vicent reclama "amb caràcter urgent el pas subterrani per a Vila-real"

Domingo Vicent reclama "amb caràcter urgent el pas subterrani per a Vila-real"
  • El grup municipal presenta una proposta per impulsar una delegació institucional valenciana que exigisca a Ábalos les inversions pendents

El grup municipal de Ciutadans (Cs) ha presentat una proposta perquè es cree una delegació institucional valenciana composta per representants dels grups parlamentaris i del Consell per a mantindre trobades periòdiques amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per a treballar de manera coordinada i fer un seguiment real de les inversions en les xarxa de rodalia de la Comunitat Valenciana. Així, segons ha informat el portaveu de la formació taronja a l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, hem demanat que "en aquesta delegació s'incloga entre les inversions a tractar amb caràcter urgent, el pas subterrani per a l'estació de la localitat". "En el cas que des de Les Corts valencianes es done llum verda a aquesta iniciativa del nostre grup parlamentari, creiem que la remodelació d'aquesta infraestructura és vital perquè Vila-real necessita una estació del Segle XXI", ha subratllat el regidor.

Així doncs, Vicent ha assenyalat que "aquesta estació és insegura i inaccessible, a més d'impròpia per a una ciutat que vol ser referència en matèries com a Congressos". "El transport tant urbà com interurbà és una dels comptes pendents del nostre municipi i hem de fer un front comú per a millorar-lo especialment de cara a altres administracions", ha explicat l'edil, per aquesta raó "desde Cs esperem el recolzament de tots els grups i que no passe com en la Diputació, on PSPV i Compromís van votar en contra".

Finalment, el portaveu s'ha referit a "la precarietat de la xarxa de Rodalia que llastra la vertebració i l'economia de la Comunitat Valenciana".

Pujar