21 de setembre de 2020 21/9/20

El dispositiu especial de Tots Sants incorpora un autobús gratuït i amplia l’horari del cementeri

    Un any més, l'Ajuntament de Vila-real ha preparat un dispositiu especial per a la festa de Tots Sants en la qual incorporarà un autobús gratuït per a facilitar als veïns els desplaçaments fins al cementeri, així com l'ampliació de l'horari del recinte els dies 31 i 1 de novembre.

    El servei d'autobús estarà disponible de 9.00 a 18.00 hores i realitzarà la seua primera eixida des de l'avinguda del Riu Ebre, passant pels Lluïsos, la bàscula i Carmelites fins a arribar al cementeri. Aquest dispositiu especial s’afegeix al recorregut habitual de l'autobús gratuït del dia de Tots Sants, que té com a punt de partida Els Lluïsos i fa parada a l'avinguda de la Murà, Pius XII, Josep Ramon Batalla, Vicent Sanchis, Joan Baptista Llorens, Penyagolosa, Calvari, plaça del Llaurador, carrer de l’Ermita i cementeri. El recorregut de tornada es per Ermita, Cordó, avinguda d’Alemanya, J.R. Batalla, Vicent Sanchis, J.B. Llorens, Riu Ebre, Francesc Tàrrega, la Murà i Els Lluïsos.

    Quant a l'horari del cementeri, s'amplia de 9.00 a 19.00 hores el dia 31 i de 8.00 a 19.00 hores l'1 de novembre. L'Ajuntament, a més, posarà a la disposició dels ciutadans cadires perquè puguen assistir als actes religiosos que organitza l'Associació de Filles de Maria del Rosari, així com el servei de megafonia, perquè la tradicional missa de difunts puga ser gravada i retransmesa posteriorment per la televisió local. Com cada any, hi haurà servei d'ambulància tots dos dies i es comptarà amb la col·laboració de la Policia Local i Serveis Públics, així com de Protecció Civil, Creu Roja i Acudim, que facilita cadires de rodes per a les persones amb mobilitat reduïda.

    Pujar