27 de setembre de 2020 27/9/20

PP: “La Diputació esmena el desastre de Benlloch en la Ciutat Esportiva”

 PP: “La Diputació esmena el desastre de Benlloch en la Ciutat Esportiva” - (foto 1)

  "La Diputació de Castelló ha hagut de rescatar la Ciutat Esportiva Municipal de Vila-real ja que, a través d'un conveni de 70.000 euros del Govern Provincial, es realitzaran les pistes d'atletisme d'aquestes instal·lacions".

  "Unes pistes que Benlloch va prometre però que, de nou, es converteixen en un incompliment". "Com ja és habitual, l'alcalde promet coses que després incompleix", no obstant açò, per sort, "el Govern Provincial assumirà aquestes obres" després de les gestions que el PP ha dut a terme amb el diputat d'Esports, Luis Martínez.

  En aquest sentit, l'edil popular explica que "l' obra està inacabada i, la qual cosa és pitjor, compta amb fallades que ningú vol explicar malgrat els sobrecostes que ha generat".

  El regidor ha lamentat "el sobrecost de més de 651.000 euros en la construcció de la Ciutat Esportiva Municipal i que, malgrat açò, acumula diversos problemes com a parts inacabades, falta de manteniment o l'accident que es va produir el passat mes que va acabar amb un menor ferit. Tot malgrat que l'obra porta solament dos mesos inaugurada".

  A més, Gil ha recordat que "esta obra és un clar exemple del desastre de la gestió de Benlloch: una obra que ha costat més del que es preveia, que està inacabada i que, a més, té errors". L'edil assenyala que des del PP han exigit que s'investigue el que va ocórrer perquè es depuren responsabilitats "però dins de l'habitual opacitat de Benlloch, no s'ha facilitat gens a l'oposició".

  Pujar