11 de desembre de 2019 11/12/19

El PP demana reprovar a la ministra d'Educació “per negar a les famílies el dret a triar model educatiu”

El PP demana reprovar a la ministra d'Educació “per negar a les famílies el dret a triar model educatiu” - (foto 1)
  • Els populars presenten una moció per a reclamar llibertat de les famílies a triar model educatiu a Vila-real conforme a les conviccions religioses i morals de cada individu

El Partit Popular de Vila-real ha presentat avui una moció perquè el ple de la localitat reprovi a la ministra d'Educació, Isabel Celaá, per haver qüestionat el dret constitucional de les famílies per a triar model educatiu.

El regidor del Partit Popular, Adrián Casabó, ha advertit que “després de les declaracions de la ministra, en les quals posa en dubte el dret constitucional de les famílies a triar model educatiu per als seus fills, creiem que és necessari reprovar aquesta actitud que suposa un perill per a la llibertat”.

Per a l'edil popular, “estem parlant de voler imposar un model únic i davant el nou context polític del Govern és alguna cosa que ens preocupa” i “per això presentem aquesta moció: perquè des de l'Ajuntament de Vila-real es garanteixi i reconegui també el dret de les famílies a educar als seus fills  conforme a les seves conviccions religioses i morals”.

Casabó ha recordat que “aquest dret inclou la garantia de l'ensenyament religiós escolar”. A més, l'edil considera que “instem a l'Ajuntament que reclami al Ministeri d'Educació que es garanteixi una oferta educativa plural” de tal forma que les famílies tinguin llibertat per a triar el model educatiu que vulguin i que, a més, hi hagi llibertat en la creació de centres educatius.

ocultar
El PP demana reprovar a la ministra d'Educació “per negar a les famílies el dret a triar model educatiu”
Pujar