elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP demana reactivar el bus a l'UJI des de Vila-real

El PP demana reactivar el bus a l'UJI des de Vila-real
  • Els populars adverteixen de la necessitat de recuperar el servei de manera regular amb totes les garanties higièniques

El Partit Popular de Vila-real ha demanat reactivar el servei d'autobús a l'UJI des de la localitat coincidint amb l'inici de curs universitari. Una petició que ha fet el regidor del PP, Adrián Casabó, qui ha assenyalat que “es tracta d'un servei fonamental per als estudiants de la localitat i que requereixen d'un transport públic per a desplaçar-se fins a universitat”.

Casabó assenyala que, després d'anys de peticions del Partit Popular, encara no s'ha aconseguit que la localitat done continuïtat al servei d'autobús des de Vila-real a l'UJI “com si que han fet altres poblacions veïnes com Borriana o Almassora”.

L'edil del PP recorda que “ja hi ha alumnes que van al campus i aquest dilluns estaran en marxa totes les classes, per la qual cosa és necessari que existisca una planificació i una regularitat en aquest servei i que l'autobús, a més, compte amb totes les garanties sanitàries i de mesures higièniques”.

"Aquest servei es fa ara més imprescindible encara després de les retallades que el PSOE ha aplicat als trens de Rodalia, per la qual cosa són menys les opcions que els alumnes tenen per a desplaçar-se fins a Castelló", ha explicat el regidor.

El PP recorda que “hi ha un gran oblit respecte a les necessitats dels estudiants de la localitat en matèria de transport i de serveis com la biblioteca i sales d'estudi”.

Pujar