elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs defensa "l'obligació de l'Ajuntament a informar als veïns afectats per la plusvàlua"

Cs defensa "l'obligació de l'Ajuntament a informar als veïns afectats per la plusvàlua"

    El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha defensat, després de l'aprovació de la declaració institucional en el ple, que "el Consistori té l'obligació d'informar als veïns afectats per la plusvàlua". "Al senyor Benlloch li molesta informar als afectats per la plusvàlua perquè segons les seues paraules són molts diners i crea alarma, no obstant açò no li molesta gastar-se 1'2 milions en comunicació i propaganda", ha denunciat Vicent.

    Així, per a l'edil "el que demostra la reacció desmesurada de l'alcalde és que d'una banda, el seu únic objectiu era llavar-se les mans amb un tema que havia escapat al seu control i per un altre, posa de manifest que el 'Govern de la Improvisació' ha vingut gastant per damunt de les seues possibilitats". "En Cs els anem a exigir el seu compliment ja que si d'alguna cosa peca aquest bipartit, a més d'improvisar, és d'informar solament del que els convé", ha assenyalat el regidor, qui ha exigit que "una vegada es retorne els diners que es deu, açò no vinga aparellat d'una altra pujada d'impostos perquè el seu model de ciutat és insostenible".

    En definitiva, en opinió del portaveu "per a Cs el responsable és retornar uns diners que no s'havia d'haver cobrat mai i no defensar aferrissadament demorar l'adaptació de la norma, com sí va fer Benlloch en el seu míting plenari".

    Pujar