19 de novembre de 2019 19/11/19

Consum continua ampliant la seua tenda online fins a Vila-real

Consum continua ampliant la seua tenda online fins a Vila-real - (foto 1)
  • La Cooperativa desembarca amb el seu e-commerce a la comarca de la Plana Baixa, després d’arribar a Castelló, Almassora i Benicàssim

Consum continua ampliant la seua tenda online a la província de Castelló i arriba fins a Vila-real, on abasta una població de més de 50.500 clients potencials. La Cooperativa desembarca així, amb el seu e-commerce, a la comarca de la Plana Baixa, i és el quart municipi castellonenc que disfruta d’este servici, després de Castelló de la Plana, Almassora i Benicàssim.

Com a novetat, en tienda.consum.es s’ha redissenyat la pàgina d’inici per a fer-la més intuïtiva i facilitar la navegació i la compra, amb un buscador destacat i l’agrupació d’aliments per categories, com els ecològics i frescos amb “Mestres de la frescor”, que permet al client triar, també online, com vol que li preparen els productes frescos, com ara carn o peix, entre d’altres. L’usuari també disposa d’“Els teus més comprats”, que ordena els productes per les preferències de compra. A més, pot editar la quantitat dels articles amb el teclat, per a facilitar així la compra als clients.

Des que es va llançar la tenda online de Consum, al novembre de 2016, ha anat millorant-se’n el disseny per a donar prioritat al mòbil i s’han creat agrupacions de productes, com els ecològics. A més, es pot consultar les franges horàries d’entrega abans de fer la compra o triar en quina compra es volen bescanviar els descomptes.

Actualment, la Cooperativa oferix tenda online a més d’un centenar de poblacions de les províncies de València, Alacant, Castelló, Barcelona i Almeria. Preveu continuar l’expansió a altres zones els pròxims mesos.

Els mateixos descomptes on i off

La tenda online de Consum disposa de més de 9.000 articles, entre els quals destaquen els aliments frescos al tall, com ara carn, peix i xarcuteria.

Els clients poden accedir també als productes frescos en safata i varietat de marques, i a més compten amb tots els descomptes i “Els meus Preferits” (antics “Els meus Cheque-crece”) acumulats per al compte de cada soci-client, ja que el programa de fidelització Món Consum està completament vinculat amb la plataforma.

Per a garantir el millor servici, la comanda online es prepara des del mateix supermercat i el personal especialitzat selecciona tots els articles de la comanda, triant sempre el producte més adequat, tenint en compte la frescor i la qualitat dels articles frescos i refrigerats, així com la seua data de caducitat.

ocultar
Consum continua ampliant la seua tenda online fins a Vila-real
Pujar