8 de desembre de 2019 8/12/19

El V Concurs científic de la Càtedra d’Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real se centra en l’Economia Circular

  La Càtedra d'Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real, impulsada per l'Ajuntament i per la Universitat Jaume I (UJI), celebra la cinquena edició del seu concurs científic anual amb una nova convocatòria als estudiants més implicats dels centres educatius de Vila-real, als que s'insta a presentar, en aquesta ocasió, treballs sobre l'Economia Circular.

  Com cada any, el tema triat per la Càtedra d'Innovació Ceràmica per a impulsar la divulgació científica coincideix amb el qual es proposa anualment des de les Nacions Unides com a matèria d'especial interès, en aquest cas, l'Economia Circular. Es tracta d'un concepte que serà clau per al futur del desenvolupament sostenible en el planeta i que compta amb un gran impuls a nivell europeu dins del Programa H2020, ja que es postula com una alternativa atractiva i viable al present model econòmic lineal de prendre-fer-rebutjar, basat a disposar de grans quantitats d'energia i altres recursos barats i de fàcil accés que està arribant al límit de la seua capacitat física, per la qual cosa ja hi ha altres països que han començat a explorar aquesta possibilitat.

  El concurs de la Càtedra reunirà més de 40 joves el pròxim 10 de maig en la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC), a partir de les 16.00 hores, en una jornada que inclourà les presentacions dels treballs de les modalitats Científica i Plàstica, així com una conferència magistral, el vot del públic i el lliurament de premis. Com cada any, la sessió comptarà amb la participació de Vidres S.A. i Caslab com a empreses patrocinadors dels premis del jurat i del públic per a cada modalitat, amb una dotació econòmica de 1.000 euros per als del jurat i 500 per als del públic. Més informació a la pàgina web www.ciccv.info.

  ocultar
  El V Concurs científic de la Càtedra d’Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real se centra en l’Economia Circular
  Pujar