elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Vila-real, disposat a negociar amb Benlloch però "no de qualsevol manera ni a qualsevol preu"

    Maria Fajardo respon a la proposta de negociació afirmativament, després de ser telefonada per la secretària general del PSOE de Vila-real, Sílvia Gómez, però lamenta el to despectiu en afirmar en alguns mitjans que «Benlloch vol explicar la situació real de l'Ajuntament». Maria Fajardo ha explicat que «qui hauria de conéixer la situació real del nostre Ajuntament no soc jo només, sinó tots els ciutadans de Vila-real. Infeliçment, és cert que no la coneixen, però en tot cas l'únic responsable és el mateix alcalde en funcions, per no haver-la exposat transparentment. Interpretem que no ha sabut o volgut ser transparent fins ara per alguna raó, perquè en cas contrari hauríem d'entendre que està menystenint les nostres capacitats mentals, infantilitzant-nos i tractant-nos amb paternalisme i això certament no és una bona manera de començar cap negociació.»

    D'altra banda, pel que fa a les formes, l'alcaldable de Compromís ha volgut subratllar que «nosaltres hem nomenat un comité de negociació i no regidors que estiguen en primera línia, ja que considerem que el primer que hauríem de pactar és un projecte comú per a la ciutat. Per això preferim que vaja un comité, per deixar clar que qualssevol interessos personals estan en l'últim lloc. No obstant això, respectem l'estil i les formes que trie el PSOE de Vila-real, malgrat no coincidir, però ni jo ni les meues regidores anirem en la primera reunió. Així mateix, agrairíem que Benlloch confiara en el seu equip de la mateixa manera que jo hi he confiat sempre en el nostre. A Compromís estem acostumades a treballar en equip, perquè sabem que és la millor manera d'aconseguir l'èxit en allò que fem.»

    Així mateix, Fajardo explica que «ens sorprén que ens telefonaren dilluns a les 9.30 de la nit i als pocs minuts de penjar el telèfon ja apareguera una nota de premsa amb afirmacions que porten al sotmetiment de la nostra formació a la voluntat de Benlloch i no al diàleg, el contrast d'idees i el pacte. Hem promés al nostre electorat que capgiraríem l'estil de lideratge d'este Ajuntament i per això no podem caure en este parany a la primera de canvi.»

    Finalment, des de la formació subratllen, malgrat tot, la ferma voluntat de diàleg i d'enteniment per al bé de la ciutat, tot i que no de qualsevol manera ni a qualsevol preu.

    Pujar