31 de maig de 2020 31/5/20

Els col·legis de Vila-real reforesten l'entorn escolar per a celebrar el Dia de l'Arbre en la Comunitat Valenciana

Els col·legis de Vila-real reforesten l'entorn escolar per a celebrar el Dia de l'Arbre en la Comunitat Valenciana - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els col·legis de Vila-real reforesten l'entorn escolar per a celebrar el Dia de l'Arbre en la Comunitat Valenciana - (foto 2)
  Els col·legis de Vila-real reforesten l'entorn escolar per a celebrar el Dia de l'Arbre en la Comunitat Valenciana - (foto 3)

  Els centres educatius d'Infantil i Primària de Vila-real commemoren el Dia de l'Arbre en la Comunitat Valenciana amb la plantació d'arbres per a reforestar l'entorn escolar i implicar la comunitat educativa en la cura del medi ambient. A través del projecte Planta’t, impulsat per les regidories d'Educació, Serveis Públics i Medi Ambient, els alumnes de 5é de Primària dels centres educatius de la ciutat realitzen durant aquests dies diferents activitats de conscienciació sobre la importància de protegir la massa arbòria de les ciutats i paratges naturals. Entre elles, els col·legis han procedit a plantar l'exemplar d'avet que durant el mes de desembre passat els va proporcionar el departament de Serveis Públics per a decorar-lo per Nadal.

  Així, amb motiu del Dia de l'Arbre a la Comunitat Valenciana que se celebra hui 31 de gener, s'ha procedit a plantar aquests exemplars en cadascun dels col·legis, fomentant així la creació de zones o espais verds en l'entorn escolar. L'alcalde de la ciutat, José Benlloch, ha participat en l'activitat organitzada en el col·legi Angelina Abad, acompanyat pels regidors de Serveis Públics, Francisco Valverde, i Agricultura, Sostenibilitat, Transició Ecològica, Energètica i Medi Ambient, José Ramón Ventura Chalmeta.

  La finalitat del projecte Planta't és que, posteriorment, tota la comunitat educativa s'implique en la cura de l'arbre i en la realització d'activitats ambientals enfocades a la conscienciació.

  Pujar