30 de novembre de 2020 30/11/20

La Càtedra de Mediació Policial prepara la primera edició del Curs d’Expert en Mediació Policial

La Càtedra de Mediació Policial prepara la primera edició del Curs d’Expert en Mediació Policial - (foto 1)

    La Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real de la Universitat Jaume I (UJI) ha organitzat la primera edició del Curs d'Expert en Mediació Policial. Es tracta d'un postgrau de modalitat semipresencial que tindrà una durada total de 500 hores i que donarà començament el pròxim 23 d'octubre.

    El curs està organitzat de manera conjunta per l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE), la Policia Local de Vila-real i la Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real de la UJI i es dirigeix a membres de les Forces i Cossos de Seguretat amb titulació universitària superior, graduats universitaris en Dret, Psicologia i Criminologia i professionals del sector amb titulació universitària.

    El Curs d'Expert en Mediació Policial es caracteritza per un enfocament interdisciplinari i multidisciplinari, ja que participa tant professorat universitari com a experts dels àmbits del dret, la psicologia, la pedagogia i dels Cossos de Seguretat, que oferiran nous models de gestió i solució de conflictes des d'una perspectiva extrajudicial. La formació durarà un semestre i finalitzarà el 22 de juny de 2018. Les classes presencials tindran lloc l'última quinzena de juny de 2018 en horari de 9.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00 hores en la seu de la Policia Local de Vila-real. Els assistents obtindran el títol d'Expert expedit per la Universitat Jaume I de Castelló.

    Pujar