elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Casabó reactivarà el comerç local amb ‘Viu el comerç’

Casabó reactivarà el comerç local amb ‘Viu el comerç’
  • Una campanya de bons comercials, accions per a captar nous negocis en locals buits i l'embelliment de zones comercials en els barris són algunes de les propostes que recull aquest programa

El candidat del Partit Popular a l'alcaldia de Vila-real, Adrián Casabó, reactivarà el comerç local amb el programa ‘Viu el comerç’, les propostes del qual ha presentat hui a representants de la Va unir de Comerç de Vila-real (UCOVI).

“Impulsarem des del govern aquest programa amb el qual volem recuperar la vida del nostre comerç, una cosa essencial perquè entre tots aconseguim que Vila-real no deixe de ser una ciutat viva i dinàmica”, ha explicat el líder del PP.

Casabó apostarà per la creació de bons comercials “que suposaran major inversió en botigues locals i facilitarà que els veïns realitzen les seues compres en el comerç de proximitat”. “És una fórmula d'èxit que a més de facilitar el consum en les famílies també garanteix una important injecció econòmica per als comerciants“, ha afegit.

Per això, el candidat insisteix que perquè els vila-realencs aposten per realitzar les seues compres en el municipi és “imprescindible dinamitzar l'oferta comercial de tota la ciutat”. “Vila-real ha vist com en els últims anys s'han anat tancat una gran quantitat d'establiments, tant en la zona centre com en la resta de barris i, per això, impulsarem accions per a atraure inversions i que els locals comercials s'òmpliguen de nou de comerços”, ha explicat el candidat del PP.

El portaveu popular també proposa un pla d'embelliment dels espais públics en tota la ciutat. “Disposar en el municipi amb entorns agradables sempre és un valor afegit per a fomentar les compres”, ha indicat Casabó.

L'aposta del candidat a l'alcaldia pels productes locals i el comerç de proximitat és una constant des que lidera el Partit Popular i s'ha fet evident en campanyes com la de ‘Si és de Casa,bo’ amb la qual va voler destacar la importància de consumir en comerços locals.

Pujar