25 d’octubre de 2020 25/10/20

La cantata ‘El naixement’ torna per a obrir el Nadal amb música i poesia d'autors vila-realencs i esperit solidari

La cantata ‘El naixement’ torna per a obrir el Nadal amb música i poesia d'autors vila-realencs i esperit solidari - (foto 1)

    L’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner serà l'escenari aquest diumenge d'una nova representació de la cantata El naixement, una peça musical creada precisament pel Fill Predilecte de la ciutat que dóna nom a l'auditori, amb textos poètics del també vila-realenc Jacinto Heredia.

    De nou l'orquestra Supramúsica i la formació coral Veus de Cambra uniran el teu talent per a posar música i veu a aquesta recreació musical del naixement de Jesús amb segell vila-realenc que es va estrenar en el Nadal de 2014 de la mà de la Regidoria de Cultura. Tot això sota la direcció, en aquesta ocasió, de Miguel Ángel Navarro.

    El concert, programat per a aquest diumenge 22 de desembre a les 18 hores, té a més una finalitat solidària, ja que les entrades es poden adquirir a canvi d'un donatiu de 5 euros que es destinarà a la Joventut Antoniana. Les entrades estan disponibles en la seu de la Joventut Antoniana, la papereria Carmen, el forn de pa Sant Antoni i, abans de l'espectacle, en el mateix Auditori.

    Pujar