23 de setembre de 2020 23/9/20

El Campionat Multiesport tanca la sisena edició amb el lliurament de trofeus i medalles als participants

El Campionat Multiesport tanca la sisena edició amb el lliurament de trofeus i medalles als participants - (foto 1)
  • El Centre de Tecnificació Esportiva acull la cloenda del curs 2016-2017, que ha comptat en total amb 800 xiquets a set lligues formades per dos prebenjamins i tres benjamins multiesport i dos alevins en les modalitats de bàsquet i de futbol-sala

MÉS FOTOS
El Campionat Multiesport tanca la sisena edició amb el lliurament de trofeus i medalles als participants - (foto 2)
El Campionat Multiesport tanca la sisena edició amb el lliurament de trofeus i medalles als participants - (foto 3)

El Campionat Multiesport Escolar ha tancat avui la sisena edició, corresponent al curs 2016-2017. Una cloenda que ha tingut lloc al Centre de Tecnificació Esportiva, en la qual s'han lliurat els trofeus i medalles als participants de tots els col·legis de la ciutat que han format part d'alguna de les set lligues que formen part del campionat: dos prebenjamins i tres benjamins de multiesport i dos alevins, un de bàsquet i de futbol-sala.

La regidora d'Esports, Silvia Gómez, que ha assistit a l'esdeveniment, ha destacat que en total han sigut 800 xiquets els que han participat en des de l'1 d'octubre en les lligues. "Durant 16 dissabtes al matí, els alumnes han jugat 340 partits en les instal·lacions esportives municipals i, a més, s'han realitzat vuit dissabtes de jornades especials de multiesport, on al voltant de 1.000 xiquets han practicat tennis, ciclisme, natació, escacs, atletisme, pilota valenciana, waterpolo i cross al Termet", explica.

Així mateix, Gómez recorda que al llarg d'enguany també s'ha realitzat el programa de natació escolar, on els alumnes de quart curs de primària han acudit a la piscina a classes de natació una hora cada setmana amb l'objectiu de familiaritzar-se amb aquest esport i participar en les jornades especials de natació i waterpolo.

El trofeu al col·legi campió del Multiesport Escolar 2017 ha recaigut enguany en Concepción Arenal, en ser el que més punts ha sumat per participació i classificació, tant en les jornades de lliga com en les jornades especials.

Finalment, la regidora ha destacat el paper dels entrenadors del multiesport, que són els 32 becaris del programa Becaesport i ha agraït als membres del comitè de l'esport escolar i als treballadors del Servei Municipal d'Esports "la seua dedicació i esforç per a fomentar una vida saludable, així com el respecte i aprendre a guanyar i a perdre i a jugar net i divertir-se", conclou.

Pujar